reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u nas juz po kąpeili
Zuza pałaszuje parówki a Maks hmm obalał mleko i jakoś cichooo na razie nie wchodzę do pokoju spał w dzień az 40 min więc może zaśnie wybiegał się na dworzuna wieczór więc obyy to pomogło

sikoreczka no to niezła okazja :)) na opicie

Alunia śpi już od godziny,mąż na rybki wyskoczył dlatego mam trochę czasu dla siebie i mogę się napić z okazji roczku.
sikoreczka-Co trza jeszcze na imprezkę przynieść,co by się rozkręciło.

Ostatnia edycja:
Sikoreczka-Wpadłam na imprezkę i mały prezencik przyniosłam,bo przez rok na BB sprzęt na pewno się wyeksploatował a na tym to będziesz wszędzie mogła ,czy to w kuchni czy w toalecie.
bot6800dx7.jpg

Hejo:-D

Odwiedziła mnie dziś nie zapowiedzianie kuzynka, tzn zapowiedziała sie h przed przyjazdem. Ale było super, troche się naśmiałysmy i prawie całą butelkę Baileysa opróżniłyśmy :tak::-D;-) Cieszę sie że mnie odwiedziła bo dawno sie nie widziałyśmy.

Sikoreczka gratulaski z okazji Twojego roczku :tak::-D To już rok urzędujesz na BB, tak tak szampanik ok ;-):-D:-D
Fajny przepis na zapiekanke, w przyszłym tyg wypróbuje :tak:

No to ja też prezencik zapodam dla Ciebie Sikoreczko, tylko niewiem czy któryś z tych może być

Załączniki

• 33457-cyfrowa_lustrz__sony_dslr-a350_body.jpg
    33457-cyfrowa_lustrz__sony_dslr-a350_body.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 29
  • 396027434.jpg
    396027434.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 23
  • 400455837.jpg
    400455837.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry