reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witanko!
My z siorką po wyprawie:tak: No i doopa:sorry2: na mnie ciuchów brak:dry::dry::dry: Nic se nie kupiłam, ale przynajmiej spędziłam miło czas:-) Dobra kończę bo mnie tu Jaga spycha:baffled: No co mi przyszło żeby w moim domu z mojego BB mnie wyrzucali:szok::szok::-p

reklama
Jkrzymka zaczynałam w Corelu.ALe miałąm tylko próbne z netu.Jak mi sie skińczyły to ściagałam z netu co mi w łapki wpadło.
A teraz dostałam Adobe Photoshopa więc szaleje na nim.No i mam jeszcze dwa całkiem bezpłatne, Picassa i Photoscape:-D:-D
No i odkryłam,że to jest to:tak:
a ten efekt jest w Adobe bardzo prosty, pod warunkiem,że wisz jak go zrobic;-)Ja zanlazłam wczoraj instrukje i próbuje.No i ciągle się ucze.
Iwonko to u mnie moja mama mnie spycha z NK:-D:-D

Jaga również głosik oddałam:tak:

Jaga bądź dzielna:confused: :confused::happy2:
Mam nadzieję że ten okres rozłąki szybko Wam minie:blink::confused:

Jaga współczuję Ci tej rozłąki z ukochanym ... ja bym w nerwice popadła :szok::sorry2: co jaki czas sięwidzicie jeśli mogę spytać?

Za głosik bardzo dziękuję :tak::tak::tak:

A co do urlopowego tatusia... hmm miałam czas aby się przyzwyczaic... wyjechał jak Agatka skończyła miesiąc :-( Na początku było bardzo cięzko... sama z pierwszym malukim dzieciątkiem... ale z czasm się przyzwyczaiłam... Jest w polsce na święta i urlop więc ok razy w roku na do tygodnie. Ostatnio nawet ja z Agatką zaczęłyśmy częściej tatusia odwiedzac więc jest już lepiej :tak: Teraz sierpnia jest nasz ślub i potem jedziemy do norwegii. ja wracam do Polski na egzaminek na prawo jazdy i jak szybko zdam to szybko wróce do Norwegii więc w sumie najgorsze już za mną :tak::tak:;-)

Witanko!
My z siorką po wyprawie:tak: No i doopa:sorry2: na mnie ciuchów brak:dry::dry::dry: Nic se nie kupiłam, ale przynajmiej spędziłam miło czas:-) Dobra kończę bo mnie tu Jaga spycha:baffled: No co mi przyszło żeby w moim domu z mojego BB mnie wyrzucali:szok::szok::-p

A ja sobie bluzeczkę ładną kupiłam :tak::-):-):-) i troszku zdjęc porobiła ptaszynka ;-) więc pewnie jeszcze je wklei ;-) Hhihihi udało mi się wygryśc siostrzyka sprzed forum :-):rofl2: Sama mi pokazała forum a teraz sobie pewnie w brodę pluje :rofl2::rofl2::rofl2::cool2::cool2:

Bodzinka bardzo fajne zdjęcia i kombinacje ze zdjęciami również sliczne :-):-):-):-):-)

Torciki superaśne :-):-):-):-)
Ja już pogadałam z moim kochaniem :tak: Więc idę spac ;-)
Dobrej nocki :tak::-D
Jaga współczuję rozłąki.Ja bym chyba nie dała rady.
Bodzinka-Fotki rewelacja.
Sikoreczka,Jaga-Oddałam głos.
U nas niby ciepło ale wiatr paskudny.Alunia już śpiulka wymęczona po całym dniu na podwórku.

Ja odkąd urodziłam mam odwieczny problem z zakupami,niestety zostały mi kilogramy i to co mi się podoba zazwyczaj nie pasuje na moje grube dupsko.

wzieło mnie na wspomnienia :tak::-)

Załączniki

• dominki.jpg
    dominki.jpg
    173,6 KB · Wyświetleń: 40
  • kordki.jpg
    kordki.jpg
    590 KB · Wyświetleń: 39
Hejo:-)

Dopiero teraz chce mi sie siedzieć przy kompie, jakoś cały dzień nic mi się nie chciało :no:. Zrobiłam obiadek, pomyłam naczynka i leżałam przed tv, i cholercia jasna nic ciekawego nie leciało to se włączyłam filmik. Zaglądałam tu ale pisać mi sie nie chciało, taki jakiś dzień, ale teraz nadrobie zaległości ;-)

Uuuuuu toi nie dobrze :wściekła/y::wściekła/y:
Ja tam na wiecznym oidwyku jestem :no: Moje kochanie odkad Agatka skończyła miesiąc wyjechał dop Norwegii do pracy :-(

Mam tak samo, mój m siedzi w Irlandii , tak więc i ja na odwyku :tak:Ale za to jak przylatuje lub my tam lecimy to nadrabiamy straty i dajemy czadu ;-):-D:-D

coś z ciachami mi przemkneło to wkleję swoje i jeszcze świntuśne :tak:

No no, fajniusie ;-):-D:-D

a to moje domowe sama robiłam :tak:

Ma sie te zdolności :tak:

A nie będe taka i pare fot wkleje;-)
Reszta TU
http://bodzinka.fotosik.pl/albumy/472768.html

Bodzia fotki jak zwykle superowe :tak:, widać że się dobrze bawiliście, aż miło popatrzeć na rodzinkę w komplecie.
Bodziu dziekuje za komentarze na NK ;-)

Ojj to ja nie widział :-( u mnie niedziela zawsze była najgoryszm dniem w tygodniu.. MOje kochanie w pracy za granicą więc non stop praktycznie sama z dzieckiem jetem... Jak wychodzę w niedizele na spacer z maluchą i widzę mamusie z tatusiami i dziecmi na placu zabaw to aż wyc się chce :wściekła/y:
Ale mam nadzieję, że to już nie potrwa długo ;-)

U mnie w niedziele zawsze najwieksze nudyyyy:-( i też jak widze rodzinki na spacerach to aż łezka mi sie kreci w oku, ale już niedługo bo 9 mężuś zjeżdza na stałe i niedzielne wypady bedą już w pełnym składzie :tak::-)

Dzień dobry Babeczki:tak:
dzionek mamy dziś przepiękny więc czeka nas niedługo kolejny spacerek:tak:
kochanie moje zrobiło dziś obiad i bez marudzenia zajmuję się Amandzią:-)
Teściowie i szwagier na wsi wracają dziś wieczorem:growl: wrrrrrrrrrr
Katarku lekkiego załapałam a to dlatego że w tamtą sobotę spotkał nas deszcz jak byliśmy na festynie no i niestety trochę zmarzłam:-:)confused:
mam nadzieję że niedługo przejdzie :dry:

Aluśka aby katarek szybko przeszedł :tak: Zdrowiej nam koffana szybko obyś Amandzi nie zaraziła;-). Takiej to dobrze, mąż zrobił obiadek i jeszcze dzieckiem się zajmuje :tak: Niemoge sie już dopczekać kiedy mój bedzie w domu i co niedziela bedzie nam serwował obiadki.

Pozdrawiam

Witanko!
:-) Dobra kończę bo mnie tu Jaga spycha:baffled: No co mi przyszło żeby w moim domu z mojego BB mnie wyrzucali:szok::szok::-p

:-D:-D:-DTo Ci przyszło hi hi:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

wzieło mnie na wspomnienia :tak::-)

Śliczności :tak: Takie maleństwa są najkochańsze ( niepotrafią jeszcze pyskować ;-))

Uwielbiam takie wspomnienia i chętnie się przyłączę.

Ostatnio na sierpniowych maluchach zaproponowałam taki powrót do przeszłości i powiem ci że super wyprawa.

.Zobacz załącznik 86282 Zobacz załącznik 86283 Zobacz załącznik 86284 Zobacz załącznik 86285

Śliczne zdjęcia :tak:
Naprawdę dziewuszki śliczne macie dzieciaczki :tak:
A wspomnienia wspaniała sprawa , ja sama wczoraj wieczorkiem powyciągałam albumy i godzinę oglądałam fotki, wspomnienia same wracają ;-)

reklama
Do góry