reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aneta , Agga dziękuję:-)
Bodzinka dzięki ściągnełam sobie photo skape :tak:
dzieciaczki jeszcze nie śpią , normaa:-D ale Korduś się chyba szykuje :confused:

ja często oglądam fotki :tak: wiecie może dlaczego nie mogę już wklejać fotek na galerie bb? napisałam kiedys posta ale zero odpowiedzi :-(

a tu Remi jak był malusi kurcze kiedy to było :szok::-)

Załączniki

• DSC00017.JPG
    DSC00017.JPG
    407,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Śliczne dzieciaczki! Ah te wspomnienia.......
To ja moich też wrzucę:
na pierwszym Adrianek a na drugim Magdusia:-D

Ostatnia edycja:
Mam tak samo, mój m siedzi w Irlandii , tak więc i ja na odwyku :tak:Ale za to jak przylatuje lub my tam lecimy to nadrabiamy straty i dajemy czadu ;-):-D:-D

U mnie w niedziele zawsze najwieksze nudyyyy:-( i też jak widze rodzinki na spacerach to aż łezka mi sie kreci w oku, ale już niedługo bo 9 mężuś zjeżdza na stałe i niedzielne wypady bedą już w pełnym składzie :tak::-)

U nas jest podobnie. Od połowy zeszłego roku staramy się dośc regularnie leciec do Norwegii więc widujemy sie zdecydowanie częściej niż na początku :tak: Zawsze to człowiekowi lepiej ;-)
A co do niedziel :wściekła/y: Moje kochanie będzie teraz za 12 dni w domku więc też niedziele (i nie tylko bo ma urlop cały sierpień) bedą wspólne :-D:tak: NARESZCIE :-) a potem zobaczymy mam nadzieję, że to cholerne prawko szybko zrobie i już nie bedzie żadnych ograniczeń :wściekła/y::tak:

Jaga współczuję rozłąki.Ja bym chyba nie dała rady.

Ja odkąd urodziłam mam odwieczny problem z zakupami,niestety zostały mi kilogramy i to co mi się podoba zazwyczaj nie pasuje na moje grube dupsko.

Człowiek nawet nie wie ile jest w stanie sił z siebie wykrzesać...:szok: Czasami sama się zastanawiam jak dałam radę to wytrzymać... ale powiem szczerze stałam sie przez to bardziej samodzielna i w wielu sytuacjach bardziej samowystarczalna i stanowcza więc sa i plusy tego wszystkiego ;-)

A co do kilogramów :wściekła/y: Mnie się na pewnien czas udało schudnąć... pojechałam na prawie trzy miesiące do Norwegii .. i... kg wróciły z nawiązką :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak dziś z sikoreczką łaziłam po sklepach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: widziałam co ona może na siebie założyć a w czym ja wyglądałabym okropnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrr :-:)-:)-(

Idę zasypiac Beboki, a jak mi się nie kceeeeeeeeeeeeee.....................

Moja na szczęście po 20 usnęła jak zawsze :-) i to samiutka więc mam spokojny wieczorek ;-):-):tak:

Właśnie szwagierki porwały mi dzieci :szok::-D ja suszę głowe i może dołączę albo zostane z mężulkiem :-p;-)

Fajnie mieć takie szwagierki :tak: Tylko pozazdrościć :-)

anetusia83 dobrej nocki kolorowych snóff :-)

Jaguś ja mam aż 5 szwagierek :tak::-) i 3 siostry :tak::-) ale tylko w wakacje są częściej bo tak to szkółka lub praca ....

wiem co to być samodzielną bo tak kiedyś miałam ale wole nie rozwijać sie w tym temacie bo mnie krew zalewa.... ważne że teraz jestem szczęśliwa ;-)

które idą lulać dobrej nocki :-)

Ja jeszcze nie śpię:-p
Fkurzam się własnie bo po raz kolejny pilota mi ferajna rozwaliła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i znów wydatek, bo mus nowego nabyc:angry::angry::angry::angry:Ja nie wiem chyba powinnam miec piloty z tytanu, bo wszystkie lecą:crazy: Se jutro kupię i zamkne go na klucz:-p nikt go nie dotknie;-)

och te dzieciaczki :-D
mój pilot długo się trzymał pod ciągłym nalotem Dominiczki aż w końcu go tak zafafluniła śliną , herbatką , itp że w końcu się poddał :-D:-D:-D

reklama
Uwaga! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:
Asiulinka, Inna, Iwona c.28, Madźka, Marta 1981, Magusek, Pycha, Renifer 24 zaginęły bez wieści i dawno nie były widziane. Jeśli ktoś je spotka proszę o nas przyponiec;-)

Do góry