reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ojj to ja nie widział :-( u mnie niedziela zawsze była najgoryszm dniem w tygodniu.. MOje kochanie w pracy za granicą więc non stop praktycznie sama z dzieckiem jetem... Jak wychodzę w niedizele na spacer z maluchą i widzę mamusie z tatusiami i dziecmi na placu zabaw to aż wyc się chce :wściekła/y:
Ale mam nadzieję, że to już nie potrwa długo ;-)

No to ja się witam:-D
Wczoraj mogłam jeszcze długo siedziec bo zasnełam o 1 nad ranem:szok::szok:Się po łóżku ciskałam i w ogóle....
A obudzona zostałam o 6.30 przez....męża:baffled::baffled::baffled:
A teraz oni śpią a ja juz nie bo mi miejsce zajeli i udeczka pieke:-D

Bodzinka to rzuć pare jak skończysz ;-):tak::-p
ach ci mężowie :-D:-D:-D mój też lubi budzić :sorry2:
Kochana ja tylko dwa pieke bo mói M nie lubi udków:dry::dry: A ja te z grilla robie...Żeby mi smiutno nie było przyprawą do grillka je sypnełam.Juz zapowiedziałam,że po obiedzie ja ide spać:-p:-p

Dzień dobry Babeczki:tak:
dzionek mamy dziś przepiękny więc czeka nas niedługo kolejny spacerek:tak:
kochanie moje zrobiło dziś obiad i bez marudzenia zajmuję się Amandzią:-)
Teściowie i szwagier na wsi wracają dziś wieczorem:growl: wrrrrrrrrrr
Katarku lekkiego załapałam a to dlatego że w tamtą sobotę spotkał nas deszcz jak byliśmy na festynie no i niestety trochę zmarzłam:-:)confused:
mam nadzieję że niedługo przejdzie :dry:

Aluśka nie ma to jak rodzinka.
Aneta no niestety .....teściów się nie wybiera:crazy:
Bodzia
wszystkie foteczki są rewelacyjne :tak: masz talent Kobitko...brawo:tak::-)
urocza z Was rodzinka :tak::tak::tak:
Sikoreczka serdeczne gratulację z okazji roczku na BB :-):tak:
O nas też można porównac:-p Wypowiedzcie się:tak:
MAMAczyTATA.pl_
MAMAczyTATA.pl
głosiki oddałam :tak:;-)
sikoreczka zrobiłam takowe porównanie :D zobaczymy jakie beda komantarze ;-)
MAMAczyTATA.pl
Jaga również głosik oddałam:tak:
A i torcik też będzie ;-)
tortownia.pl :: słodkie dekoracje na Twój tort, ciasto i nie tylko...
tylko nie chce mi wkleic go to zobaczcie same co dla nas wybrałam:-p
Sikoreczka apetyczny torcik :-) mniam mniam:-D
coś z ciachami mi przemkneło to wkleję swoje i jeszcze świntuśne :tak:
dzieciaczki wykompane ale spać jakoś niebardzo :-) ale tata je he he to mam chwilke :tak:
Jkrzymka zajefajne, świntuśne torciki:-D:laugh2::laugh2: dozwolone od lat 18-stu :laugh2::laugh2::laugh2:
Ojj to ja nie widział :-( u mnie niedziela zawsze była najgoryszm dniem w tygodniu.. MOje kochanie w pracy za granicą więc non stop praktycznie sama z dzieckiem jetem... Jak wychodzę w niedizele na spacer z maluchą i widzę mamusie z tatusiami i dziecmi na placu zabaw to aż wyc się chce :wściekła/y:
Ale mam nadzieję, że to już nie potrwa długo ;-)
Jaga bądź dzielna:confused: :confused::happy2:
Mam nadzieję że ten okres rozłąki szybko Wam minie:blink::confused:

reklama
Właśnie szwagierki porwały mi dzieci :szok::-D ja suszę głowe i może dołączę albo zostane z mężulkiem :-p;-)

Bodzinka w jakim programie obrabiasz fotunie? są bomba :tak:

Aluśka teściów współczuję moi są oki no i widzę ich tylko raz na czas:-)

Do góry