reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Przepraszam że was opuściłam, ale musiałam Beboki pośpic, potem ostzrygłam mężusia, wykąpałam się i już jestem:tak: Tylko buziunie mam zieloną;-) A co robię się na buuuuustwo:-D

mascara03.gif
dziewoje gdzie wy??????????

coś z ciachami mi przemkneło to wkleję swoje i jeszcze świntuśne :tak:
dzieciaczki wykompane ale spać jakoś niebardzo :-) ale tata je he he to mam chwilke :tak:

Załączniki

• weddingcake62bl[1].jpg
    weddingcake62bl[1].jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 29
  • weddingcake38fe[1].jpg
    weddingcake38fe[1].jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 30
  • weddingcake29rb[1].jpg
    weddingcake29rb[1].jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 29
  • weddingcake13yx[1].jpg
    weddingcake13yx[1].jpg