• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
W poniedziałek za tydzień mam wizytę u gin we wtorek mam wizytę u kardiologa w środę mam USG piersi i czwartek mam prenetralne. Także dzień w dzień wyjazdy do Łodzi a w aucie jest mi okropnie nie dobrze :( ja miałam ochotę na domowe frytki i przedwczoraj zrobiłam. Objadlam się tak że płakałam z bolu żołądka. 🫣

To może chociaż dom narodzin?
Dom narodzin ma podobnie chore kwalifikacje, jak poród domowy 🙃 trzeba mieć w 100% fizjologiczną ciążę. A to wiesz - dom narodzin jest z reguły obok szpitala, to jest kwestia przepchnięcia pacjentki z jednej jego części do drugiej.
Czasami można znaleźć położną, która poprowadzi poród domowy mimo obciążeń, ale jest to trochę szara strefa.

Dom narodzin ma podobnie chore kwalifikacje, jak poród domowy 🙃 trzeba mieć w 100% fizjologiczną ciążę. A to wiesz - dom narodzin jest z reguły obok szpitala, to jest kwestia przepchnięcia pacjentki z jednej jego części do drugiej.
Czasami można znaleźć położną, która poprowadzi poród domowy mimo obciążeń, ale jest to trochę szara strefa.
No to zostaje Medicover i wypis raz dwa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry