reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie piloty na szczęście są wytrzymałe (czyt. trzymane zwykle na telewizorze z dala od łapek Agatki) Raz tylko nie wytrzmał lotu przez pokój ale to akurat moja wina :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
My mamy największe prblemy z kalwiaturą komputera :sorry2: Zwykle jest czymś zalana :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: I najczęściej to robi .......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... Jaga :zawstydzona/y::sorry2: Raz tylko niedziałająca klawiatyra padł ofiara Agatki a kolejne trzy to niestety moja sprawka :sorry2:

Sikoreczka sezon urlopowy... Pewnie po wakacjach zaginione się odnajdą :tak:

Pewnie się odnajdą:tak:
JKRZYMKA słodkich i kolorowych;-)
Ja jeszcze chwilka i też popędzę do łózia, jeszcze tylko machnę noteczkę u Adrianka w pamiętniczku:-D

Dobrej nocki
1179657o7ddrioem1.gif

Wszystkie poszły lulu i nie dziwota bo pora późna,a mnie mój pies dzisiaj wnerwia i nie daje spać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zebrało mu się na nocne szczekanie,niestety ja to taka bestia jestem że jak mnie kto za szybko wybudzi z pierwszego snu to potem zasnąć nie mogę.

Nic,idę spróbować legnąć do wyra.
Kolorowych senków.

Dzień Dobry Ludu pracującej stolicyyyyyy:-D

dzionek pod psem .... pada:wściekła/y::wściekła/y::-(
ja od rana na nogach ( Kordianek mniamku)
zaraz praleczkę zarzucę , potem Remika obudzą coby po zakupki poszedł:tak:
jak tam nocka mineła ?

Hej dziewczyny..witam nowe mamy : Babę Jagę i Antenę :-)

Podczytuje Was czasem, ale jakoś na pisanie brak weny. Fajne, że coś się rozruszało to forum mimo wakacji. Ja tymczasem poganiam dzień po dniu, byle do 13-tego tygodnia ;-)
Miłego dnia życzę :-)

Uwaga! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:
Asiulinka, Inna, Iwona c.28, Madźka, Marta 1981, Magusek, Pycha, Renifer 24 zaginęły bez wieści i dawno nie były widziane. Jeśli ktoś je spotka proszę o nas przyponiec;-)
No właśnie....A Martynka z tej Chorwacji wróciła i odkąd jest to ani na GG ani na NK jej nie widziałam:confused::confused:

Ja mam w domku M bo jak wstał i zobaczył jak tam leje to stwierdził,ze wybiera wolne co je w sobote odrobił.W pracy i tak sam bo ptacuje z Teściem a ten wczoraj spadł ze schodów i jest w szpitalu.Oczywiscie był wczorajszy...
PIĘKNE NOWORODZIE:-D:-D
Kerry kochana wpadaj do nas jak najczęściej:tak::tak:
Ja potem stworze scrapka wspomnieniowego to wam wkleje, teraz Lolo tuz po narodzinach i miesięczny i pół roczny:-D:-DA i jeszcze u mamusi w brzusiu i mamausia we ciąży
3 miesiąc

34 tydzień

Jestem juz z Wami

miesiąc

pół roczku

reklama
kurcze jak patrzę na te fotunie z dzidziami to aż mnie chęciówka łapie na brzuszka :szok::szok::szok: chyba oszalałam jakby mi było mało :szok::sorry2:.........

Do góry