Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Obudziłam się wyspana i w ramach ataku szału posprzątałam pół mieszkania i poustawiałam chłopaków do pionu.Hej dziewczyny. Jak u Was ? Są dzisiaj jakieś wizytujace?![]()
Ja o dziwo też dzisiaj wstałam przed młoda i w łóżku zostałabym chyba bardziej z lenistwa niż niewyspaniaObudziłam się wyspana i w ramach ataku szału posprzątałam pół mieszkania i poustawiałam chłopaków do pionu.
Ja dziś wizyta o 15:20 8+0Hej dziewczyny. Jak u Was ? Są dzisiaj jakieś wizytujace?![]()
Dzisiaj o dziwo poranek bezHej dziewczyny. Jak u Was ? Są dzisiaj jakieś wizytujace?![]()
Ja ostatnio też jakoś lepiej chociaż w tą ciąża a poprzednia to można stwierdzić,że mnie w ogóle nie ciągnęło naDzisiaj o dziwo poranek bez
Wizyta dopiero 28.10, to będzie już 10 tc. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu, najchętniej codziennie podglądałabym mojego malucha![]()
Ja tezCzekamy na wiadomości![]()
ja mam tak poustawiane wizyty, ze mam przynajmniej jeden podglad w tygodniuDzisiaj o dziwo poranek bez
Wizyta dopiero 28.10, to będzie już 10 tc. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu, najchętniej codziennie podglądałabym mojego malucha![]()