Też od wczoraj ciebie obserwujęna.wsi.w.miescie i tu i tu![]()
reklama
NataliaNatka
Fanka BB :)
Będzie wszystko dobrze! Daj znaćUmówiłam już lekarza na 16:15 zobaczymy co powiegorzej jak tam coś zostawili i tak się dzieje
U
użytkowniczka 212
Gość
no ja ostatnio mega się przekonałam do orbitreka, rano przed pracą 10 minut, w przerwie w pracy 10 lub 20 minut, po pracy 10, wieczorem 10 lub 20 i trochę się robii tych kroczkówTo nie jest głupi pomysłzdecydowanie jest lepiej zamienić jedzenie czipsów jak w moim wypadku na orbitreka jak w Twoim
Natka 0 : 1 Lady
![]()
Karolina_123
Kurcze, a mnie już się znudził ten tik tok, w kółko pokazuje mi się to samonie instaluj tego góvvna, ja się uzależniłamale przynajmniej mam tyle dyscypliny, żeby włazić na orbitrek jak go scrolluję
![]()
Dam oczywiście ,że wam zawsze dam znać 3 nospy max poszły i 2 Metafen i nie ma poprawy zimno mi ciepło mi już sama nie wiemBędzie wszystko dobrze! Daj znać
fckathy
Bardzo bardzo współczuje i przytulamDam oczywiście ,że wam zawsze dam znać 3 nospy max poszły i 2 Metafen i nie ma poprawy zimno mi ciepło mi już sama nie wiemto jest tak przerażające ,że myślałam jak wyjdę do domu to już będzie dobrze a tu znowu jakieś kwiatki wychodzą
![]()
Motylkowa!
Ja też się boję ściągać tiktoka
już i tak scrollowanie insta zajmuje mi za dużo czasu
ale bardzo lubie oglądać rolki i posty staraczkowe 
Nelliel
To ja też dołączę do grona obserwującychna.wsi.w.miescie i tu i tu![]()
Sharley
Potwierdzam, uzależnianie instaluj tego góvvna, ja się uzależniłamale przynajmniej mam tyle dyscypliny, żeby włazić na orbitrek jak go scrolluję
![]()
reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
no ale czas to pożera strasznie.Potwierdzam, uzależniazainstalowałam jakoś w trakcie pandemii i tak już został ze mną
ale tak serio, to dużo fajnych treści tam można znaleźć, zarówno staraczkowych, jak i lifestylowych, no i wiadomo jakieś śmieszki, wszystko zależy jak wyuczy się swój algorytm
![]()
U mnie ngaortsze jest jak wyskakują tik toki z jakimiś biednymi, ocalonymi zwierzetami. Nie mogę tego oglądać, bo serce mi pęka, ale oglądam, bo mi tak szkoda tych zwierzątek. No i potem tik tok mii ciaglę podrzuca takie treści. A nie umiem zablokować, zeby akurat tych mi nie wyświetlało