Też od wczoraj ciebie obserwujęna.wsi.w.miescie i tu i tu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też od wczoraj ciebie obserwujęna.wsi.w.miescie i tu i tu![]()
Będzie wszystko dobrze! Daj znaćUmówiłam już lekarza na 16:15 zobaczymy co powiegorzej jak tam coś zostawili i tak się dzieje
no ja ostatnio mega się przekonałam do orbitreka, rano przed pracą 10 minut, w przerwie w pracy 10 lub 20 minut, po pracy 10, wieczorem 10 lub 20 i trochę się robii tych kroczkówTo nie jest głupi pomysłzdecydowanie jest lepiej zamienić jedzenie czipsów jak w moim wypadku na orbitreka jak w Twoim
Natka 0 : 1 Lady
![]()
Kurcze, a mnie już się znudził ten tik tok, w kółko pokazuje mi się to samonie instaluj tego góvvna, ja się uzależniłamale przynajmniej mam tyle dyscypliny, żeby włazić na orbitrek jak go scrolluję
![]()
Dam oczywiście ,że wam zawsze dam znać 3 nospy max poszły i 2 Metafen i nie ma poprawy zimno mi ciepło mi już sama nie wiemBędzie wszystko dobrze! Daj znać
Bardzo bardzo współczuje i przytulamDam oczywiście ,że wam zawsze dam znać 3 nospy max poszły i 2 Metafen i nie ma poprawy zimno mi ciepło mi już sama nie wiemto jest tak przerażające ,że myślałam jak wyjdę do domu to już będzie dobrze a tu znowu jakieś kwiatki wychodzą
![]()
To ja też dołączę do grona obserwującychna.wsi.w.miescie i tu i tu![]()
Potwierdzam, uzależnianie instaluj tego góvvna, ja się uzależniłamale przynajmniej mam tyle dyscypliny, żeby włazić na orbitrek jak go scrolluję
![]()
no ale czas to pożera strasznie.Potwierdzam, uzależniazainstalowałam jakoś w trakcie pandemii i tak już został ze mną
ale tak serio, to dużo fajnych treści tam można znaleźć, zarówno staraczkowych, jak i lifestylowych, no i wiadomo jakieś śmieszki, wszystko zależy jak wyuczy się swój algorytm
![]()