Myślę, że nieA to dobreA trzeźwy poszedł do tego urzędu?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Myślę, że nieA to dobreA trzeźwy poszedł do tego urzędu?
![]()
Zrobiłaś mi tym dzien!Nieźle![]()
Mój mąż był taki szczęśliwy z narodzin drugiego syna, ze tej radości w urzędzie wpisał, że drugi syn też ma być Antoni.Także miałam dwóch Antkow przez tydzień
jak wyszłam ze szpitala to pojechaliśmy do urzędu i zmieniliśmy na Stasia
![]()
Jak sobie z tym radzisz? Bo ja ostatnie 2 tygodnie chodzę spieczona na maxa. Mleko juz nie działaJa to mam zgage z powietrza nawetwiec czy zjem czy nie to jeden czort
![]()
no wlasnie srednio sobie radzeJak sobie z tym radzisz? Bo ja ostatnie 2 tygodnie chodzę spieczona na maxa. Mleko juz nie działa![]()
jak moj na poczatku uslyszal co chcialam to mnie do wariatkowa chcial wyslacMi się podoba tyle dziwnych imion, ze to będzie wyzwanie do końca![]()
A jakie chciałaś?jak moj na poczatku uslyszal co chcialam to mnie do wariatkowa chcial wyslac![]()
Różne kobiety, a faceci tacy przewidywalni w tych swoich reakcjachjak moj na poczatku uslyszal co chcialam to mnie do wariatkowa chcial wyslac![]()
Nie wiedziałam, że można jakies tabletkino wlasnie srednio sobie radzeale najdluzej dzialaja na mnie tabletki z firmy aboca neobianacid bo mozna w ciazy
a dzisiaj mi znowu mdlosci sie pokazaly to juz plakac mi sie chce
![]()