Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CudownieHej! Ja dzisiaj po prenatalnych wszystko dobrze, miałam termin na 1 maja, a z USG wyszło że na 25 kwietniajakbym przyszła na badanie dzień/dwa później to już testu pappa by mi nie zrobili. I prawdopodobnie będzie chłopiec
![]()
O jejku, nie spieszyło mu się na światCudownieja miałam z synkiem termin na 26 czerwca a księciuno urodził się 5 lipca
i to po baloniku i dwóch dniach z oksytocyną
![]()
Cudownieja miałam z synkiem termin na 26 czerwca a księciuno urodził się 5 lipca
i to po baloniku i dwóch dniach z oksytocyną
![]()
Ja 10 mcy po porodzie stwierdziłam, że chyba już nie minie i poszlam prywatnie na badanie przewodzenia prądem i wyszedl mi zespół cieśni nadgarstka w stopniu lekkim, leczylam juz u neurologa od kilku lat migreny i bole napięciowe wiec niby tez mial mi pomoc lek ktory bralam neurovit, a po zakomczeniu karmienia mialam przyjsc i wtedy zapisalaby mi cos jeszcze na regeneracje nerwów, skierowala tez do ortopedy. Ortopeda zapisał mi ortezy na noc i jesli bylby ból w dzien, które nic nie dawaly.czyli jednak u mnie też może być przez ciążę.. a leczyłaś to jakoś czy „tylko czas nas uratuje”?
Mam nadzieję, że Ci się nie pogorszy
Mi tez pomaga bardzo, bo od pierwszej ciazy mam ataki rwy kulszowej i bolą mnie często lędźwia. Moja ginekolog powiedziala ze do konca 2 trymestru moge używac
Chyba najlepiej skonsultować się ze swoim lekarzem, mi lekarka mówiła, że mata może w 3 trymestrze wywołać przedwczesne skurcze, wiec w 3cim nie mam używać, a do tego czasu mogę. No chyba, że coś by sie dziala wczesniej typu skaracanie szyjki itd.Ja długo na coś takiego stosowałam mate do akupresury. Tylko teraz czytam że niby w ciąży nie można, a na bóle mięśni, zwłaszcza pleców wchodziła jak złoto
A moja księżniczka wstała o 5:15Dzien dobry dziewczyny, widzialam, ze juz mamy watek prywatnyU nas dzis pobudka o 6, mlody zdecydowanie zmiane czasu ma gdzies
![]()