reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziękowanka za komplementaki :-)

Anulka co ta lekarka wyszukała że twirdzi ze opóźniony motorycznie? nie łap doła wszystko będzie oki zobaczysz :tak:
sama ścinałaś czy u fryca?

reklama
Ale jestem dziś wypluta:dry: Chyba ta pogoda tak na mnie działa i jeszcze do tego młodzi mają krzyczące zabawy. Normalnie sił brak:baffled: Nio mężo kończy kuchnie. Teraz się z blatami uwija. Mam nadzieję że zanim wyjedziemy będę miała wszystko zapięte na ostatni guzik:tak:

Anula nic sie nie martw, Stasiu raz dwa dogoni rówiesników:tak::tak:
Jkarzymka fotki BOMBA, i jakiego masz wysportowanego synula:-D
Moi faceci mnie zdziebko 2wkurzają:baffled::baffled:

Hejka :-)
U mnie trochę zakręcony dzionek dziś był i skutek tego taki, że miałam totalny brak czasu na forum i kompika :zawstydzona/y:
Ale za to Agatka dziś kłóciła się z babcią, że babci nie wolno siadac przy komputerku "mamy kumplelek!!" :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Miłego wieczorku Wam życzę.. :-) Mam nadzieję na więcej czasu jutro ale to się okarze w praniu... Jestem u rodziców jeszcze tylko kilka dnia sporo rzeczy jeszcze do załatwienia :-:)szok:

Sikoreczko nie Ty jedna masz dziś taki dzień no ale co robić ?
ja w takich chwilach najchętniej zwiałabym na jakieś 3 godzinki na lulu-chrapki czyli spanko :tak: coby się zregenerować, ale łatwo mówic gorzej wykonać:confused::shocked2:

Bodzinka dzięki za kometarze na nk tez :tak:
kurcze fajnie te foty robisz :tak: ja to narazie patrze co i jak ale ciężko bo nie umiem robić czegoś jak mi dzieciaczki na głowę wchodzą :szok::confused: a pozatym mało kumata jestem :-D:-p

Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków żyje w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
z okazji pierwszych urodzin Stasiowi
Ala z mamą życzy

JKRZYMKA-Dzieciaczki superaśne
Bodzinka-Loczki Karolka rewelacja.
Sikoreczka-Gratuluję pomocnika

Pogoda pod psem się zrobiła i chyba każdy miał dzisiaj lipny dzień,tylko Alunia bawiła się dobrze.
Wrzuta.pl - Film0032

Nio moje wreszcie śpią (wszystkie trzy hahahahahahaha:rofl2:) i mam święty spokój :cool2: Kuchnia już prawieeee, jeszcze tylko zlew podłączyc i wykończenia typu listwy, kratki itp:-p No i muszę jutro od rańca myc:sorry2: Nie kce mi się szczególnie że mus jeszcze przed wyjazdem sandały dla Adrianka nabyc:dry: Tak szura nogami że rozwalił podeszwy:angry: Chciałam się na NK zalogowac i doopa:dry: Mój profil ma przerwę:wściekła/y: Ciekawe czemu bo małża chodzi bez żadnych przeszkód:baffled:

Mały właśnie odjechał :tak: Domka widzę że zaraz do niego dołączy :tak::-)
Remi wiadomo nastolatkowie o tej porze nie śpią :wściekła/y::-D
co do NK może ktoś cię prześwietla :cool2: jakiś szpiegus czy co :-D

reklama
Dobra to obiecane wczorajsze fotki. Oczywiście oprócz mnie i Beboków są na nich Jaga i Agatka;-)
Obraz112.jpg

Obraz113.jpg

Obraz117.jpg

Obraz118.jpg

Obraz126.jpg

Obraz138.jpg

Obraz139.jpg

Obraz141.jpg

i na koniec zdjęcie na prośbę mego synia:
Obraz145.jpg

Do góry