reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ale jestem dziś wypluta
Chyba ta pogoda tak na mnie działa i jeszcze do tego młodzi mają krzyczące zabawy. Normalnie sił brak
Nio mężo kończy kuchnie. Teraz się z blatami uwija. Mam nadzieję że zanim wyjedziemy będę miała wszystko zapięte na ostatni guzik

Jaga8124
Zadomowiona(y)
Hejka :-)
U mnie trochę zakręcony dzionek dziś był i skutek tego taki, że miałam totalny brak czasu na forum i kompika
Ale za to Agatka dziś kłóciła się z babcią, że babci nie wolno siadac przy komputerku "mamy kumplelek!!"

Miłego wieczorku Wam życzę.. :-) Mam nadzieję na więcej czasu jutro ale to się okarze w praniu... Jestem u rodziców jeszcze tylko kilka dnia sporo rzeczy jeszcze do załatwienia :-
szok:
U mnie trochę zakręcony dzionek dziś był i skutek tego taki, że miałam totalny brak czasu na forum i kompika

Ale za to Agatka dziś kłóciła się z babcią, że babci nie wolno siadac przy komputerku "mamy kumplelek!!"

Miłego wieczorku Wam życzę.. :-) Mam nadzieję na więcej czasu jutro ale to się okarze w praniu... Jestem u rodziców jeszcze tylko kilka dnia sporo rzeczy jeszcze do załatwienia :-
Sikoreczko nie Ty jedna masz dziś taki dzień no ale co robić ?
ja w takich chwilach najchętniej zwiałabym na jakieś 3 godzinki na lulu-chrapki czyli spanko
coby się zregenerować, ale łatwo mówic gorzej wykonać

Bodzinka dzięki za kometarze na nk tez
kurcze fajnie te foty robisz
ja to narazie patrze co i jak ale ciężko bo nie umiem robić czegoś jak mi dzieciaczki na głowę wchodzą 
a pozatym mało kumata jestem 

ja w takich chwilach najchętniej zwiałabym na jakieś 3 godzinki na lulu-chrapki czyli spanko

Bodzinka dzięki za kometarze na nk tez

kurcze fajnie te foty robisz

aneta456
kocham i jestem kochana
Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków żyje w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
z okazji pierwszych urodzin Stasiowi
Ala z mamą życzy
JKRZYMKA-Dzieciaczki superaśne
Bodzinka-Loczki Karolka rewelacja.
Sikoreczka-Gratuluję pomocnika
Pogoda pod psem się zrobiła i chyba każdy miał dzisiaj lipny dzień,tylko Alunia bawiła się dobrze.
Wrzuta.pl - Film0032
ile robaków żyje w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
z okazji pierwszych urodzin Stasiowi
Ala z mamą życzy
JKRZYMKA-Dzieciaczki superaśne
Bodzinka-Loczki Karolka rewelacja.
Sikoreczka-Gratuluję pomocnika
Pogoda pod psem się zrobiła i chyba każdy miał dzisiaj lipny dzień,tylko Alunia bawiła się dobrze.
Wrzuta.pl - Film0032
sikoreczka79
Nio moje wreszcie śpią (wszystkie trzy hahahahahahaha
) i mam święty spokój
Kuchnia już prawieeee, jeszcze tylko zlew podłączyc i wykończenia typu listwy, kratki itp
No i muszę jutro od rańca myc
Nie kce mi się szczególnie że mus jeszcze przed wyjazdem sandały dla Adrianka nabyc
Tak szura nogami że rozwalił podeszwy
Chciałam się na NK zalogowac i doopa
Mój profil ma przerwę
Ciekawe czemu bo małża chodzi bez żadnych przeszkód

reklama
sikoreczka79
Dobra to obiecane wczorajsze fotki. Oczywiście oprócz mnie i Beboków są na nich Jaga i Agatka;-)
i na koniec zdjęcie na prośbę mego synia:

i na koniec zdjęcie na prośbę mego synia:

Podziel się: