reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sikoreczko i Jago bo foty wspólne .... pikne dzieciaczki :tak::tak::tak:
Wy tez się jeszcze trzymacie :-D żart ... super wyglądacie :tak:;-)
dasz mi namiar na swój profil NK?

to znaczy chrzciłam i komunia była tylko impry nie robiłam tylko ciacho kawa i tyle bo jak bym miała nawet najbliższych zaprosić to by w mieszkaniu u mnie się nie pomieścili :szok: za dużo ich:-D urodziny też często na dwie zmiany robię :-p...
właśnie niedługo roczek Kordianka a juz mi głowa pęka pierwsza tura chyba w piątek 25tego bo szwagierki na pielgrzymkę idą a następna w środę 30tego kiedy naprawdę przypadają :tak: no to teście, siorki i mama będą:tak:
kurcze potem w sierpniu Remka urodziny a we wrześniu Dominiki normalnie osiwieje :szok::-D

Co do ciągu imprez to 24 lipiec rocznica ślubu, 25 Krzysztofa, 26 Anny- ale to są nasze imprezki rodzinne i nie proszonym wstęp wzbroniony:-D:-D:-D

Hej ja mam dopiero chwilę spokoju.Poszłam dziś ze Stasiem na kontrolę do lekarza i dostałam gratis trzy skierowania nafizjoterapie bo trochę się opóźnia w rozwoju motorycznym:baffled::baffled::baffled::baffled: na morfologięi do ustne dookulisty bo mu lewe oczko ucieka.Udałomi się dzisiaj załatwić fizjoterapię i pierwsza z 10 już za nami:-):-):-)ale dołka złapałam nie powiem.Dlaczemu jemu wiecznie coś nie tak:-:)-:)-:)-:)-(No nic i tak jest najwspanialszy pod słońcem

Anula głowa do góry!
Ania ma zeza i miała nawet 2 lata temu operację i teraz jest OK, ale ona miała wadę która nie nadawała się do ćwiczeń tylko do operacji, Krzyś ma skazę białkową ale powoli z tego wychodzimy, na testach wyszła tylko czekolada.
Maciuś narazie rośnie zdrowo i mam nadzieję że nic mu nie będzie bo już mam dość urozmaicenia.:confused::baffled:

Nie ma to jak ponarzekać jak to ja mam żle:-D:-D:-D

Spóżnione ale gorące życzenia dla Stasia!!! Jubilat już pewno śpi więc kolorowych snów

POZDRAWIAM, jest tu jeszcze która czy już wszystkie śpią?!

Jo jezdem :-)
mój najstarszy miał skaze białkową ładnych pare lat masakra a Krzyś przechodzi ją naskurnie (liszaje , krostki, plamki)czy wewnętrznie ( biegunki,itp)?

reklama
Krzysia przede wszystkim wysypywało na skórze miał nawet podejrzenie AZS ale na szczęście to go ominęło

Może i mnie uznacie za znajomą na nk?

Do góry