klaudia 87
Zaciekawiona BB
Tak. Place po 500zl na DzieciaczkaCzy ma zasadzone alimenty na te dzieci?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak. Place po 500zl na DzieciaczkaCzy ma zasadzone alimenty na te dzieci?
Jeśli chodzi o aktywnego rodzica oraz o 800+, to nie ma rozróżnienia czy dziecko jest pierwsze, czy kolejne. Kiedyś było przy 500 plus (może to pamiętasz) oraz było przy rodzinnym kapitale opiekuńczym, który Ciebie nie będzie dotyczył, bo został zastąpiony "aktywnymi w domu".Dzień dobry. Chciałam zapytać czy może któraś z Pan wie... jeżeli kobieta troje czworo Dzieci, gdy One miały 6, 9, 12 utraciła praw rodzicielskie, Dzieci obecnie są z Ojcem. Jest teraz w ciazy więc rodzi czwarte dziecko, dostaje pomoc jak dla pierwszego dziecka czy kolejnego...?
Dziękuję bardzo za odpowiedź.Jeśli chodzi o aktywnego rodzica oraz o 800+, to nie ma rozróżnienia czy dziecko jest pierwsze, czy kolejne. Kiedyś było przy 500 plus (może to pamiętasz) oraz było przy rodzinnym kapitale opiekuńczym, który Ciebie nie będzie dotyczył, bo został zastąpiony "aktywnymi w domu".
2 miesiaceDziewczyny czy wiecie ile czasu ma ZUS na rozpatrzenie mojego wniosku aktywny rodzic ? Dostałam UPO wiec wniosek przeszedł
Ok dziękuje2 miesiace