Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chyba coś w tym jest, u mnie obydwoje nie śpią gdzie normalnie o 20 zawsze już śpiąPowodzenia wszystkim na tę noc pełni księżyca![]()
Nie wierzyłam dopóki nie zaczęłam zwracać uwagi na korelacjęchyba coś w tym jest, u mnie obydwoje nie śpią gdzie normalnie o 20 zawsze już śpią
mała dopiero padła . Mam dość . Nie wiem czy to wczorajsza szczepionka, czy pełnia czy mam kryzys laktacyjny, ale mam dość .Nie wierzyłam dopóki nie zaczęłam zwracać uwagi na korelacjęmój już po pobudce, ledwo udało mi się zęby umyć po uśpieniu
u nas spanie o 21 i później, bo córka jest tak głośna, że nie ma niestety szansy na zaśnięcie.
U mnie tez jakieś zbiegi okoliczności. W nocy wstawałam w sumie 4 razy (zamiast 2), przy czym mały i tak niechetnie szedł spać i się krecil. Do tego cyce mniej nabite, albo tez jakiś kryzys laktacyjny przyszedł, albo to że wczoraj trochę stres i mniej jadłam to mam mniej pokarmu. Ale na plus, bo za to młodemu, jak się ostatnio ulewało/rzygało, tak wczoraj nic, a zmienilam tyle, że go odbijam też w trakcie jedzenia, jak tylko zaczyna sie wiercić przy cycumała dopiero padła . Mam dość . Nie wiem czy to wczorajsza szczepionka, czy pełnia czy mam kryzys laktacyjny, ale mam dość .
bardzo polecamy pływalnię od noworodka. Starszak polecaNo i wykrakałyście z tą pełnią
Astrid grasuje od 4tej.
Jedynym sposobem spacyfikowania jej okazała sie ciepła kąpielTeraz śpi.
Zapisaliśmy sie na pływanie dla takich maluchów od stycznia. Nasi znajomi chodza i sobie bardzo chwala. Myslalyscie o tym albo bylyscie ze starszymi dziecmi?
my chodziliśmy że starszym synkiem i zajęcia były super i bardzo mu się podobało. Ale teraz chyba nie będziemy xhodzicNo i wykrakałyście z tą pełnią
Astrid grasuje od 4tej.
Jedynym sposobem spacyfikowania jej okazała sie ciepła kąpielTeraz śpi.
Zapisaliśmy sie na pływanie dla takich maluchów od stycznia. Nasi znajomi chodza i sobie bardzo chwala. Myslalyscie o tym albo bylyscie ze starszymi dziecmi?
Trafiłam na Twój wpis, bo właśnie szukam kogoś kto stosował elocom w ciazy. Powstrzymywałam się tyle czasu ale mam tak zaognioną zmianę, że tylko to jest w stanie mi pomóc. Czy z dzieciaczkiem wszystko ok?Ja też mam AZS i normalnie możesz używać maści lub kremy ja w pierwszej ciąży cały czas używałam elocommój ginekolog powiedział że to się tak łatwo przez skórę nie przedostaje
![]()