Lea2022
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jestem, jestemOdezwała się![]()
Ja pamietamHej dziewczynypewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro
teraz wrocilismy po rodzenstwo i dzis okazalo sie, ze mamy serduszko
. Zycze kazdej z Was takiego szczescia
termin mamy na 26.07.25
![]()
Czuję się normalnieSuper
Jak się czujesz?
To najlepiejCzuję się normalnie![]()
DziekiJa pamietam
Ogromne gratulacje, co u Was?
Hej dziewczynypewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro
termin mamy na 26.07.25
![]()
Tak strasznie się cieszę, ze sie udaloWow ! Gratulacje
Pewnie że pamiętamy !
Super widzieć że "stare" nicki wracają do gry i to tak skutecznie![]()
To chyba jesteśmy na podobnym etapie, u mnie 8tc.Dzieki
U nas intensywnie. Synek skonczyl 2 latka i jest cudowny. Jestem w nim zakochana. Gorzej, ze zaczela nam sie faza na placz. Jak byl maly to tyle nie plakal co teraz
wszystko musi byc teraz, juz. Chodzi do zlobka ale troche nam choruje bo wyszla mu alergia i jest bardziej narazony na wirusy.
Na razie planuje pracowac ale zobaczymy jak to bedzieile wytrzymam bo przy dziecku w domu to moze byc ciezko
A jak u Ciebie?![]()
Pewnie ze pamiętamy.Hej dziewczynypewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro
termin mamy na 26.07.25
![]()