reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja pamietam 😁
Ogromne gratulacje, co u Was?
Dzieki ☺️
U nas intensywnie. Synek skonczyl 2 latka i jest cudowny. Jestem w nim zakochana. Gorzej, ze zaczela nam sie faza na placz 😅. Jak byl maly to tyle nie plakal co teraz ;) wszystko musi byc teraz, juz. Chodzi do zlobka ale troche nam choruje bo wyszla mu alergia i jest bardziej narazony na wirusy.
Na razie planuje pracowac ale zobaczymy jak to bedzie :) ile wytrzymam bo przy dziecku w domu to moze byc ciezko 😅
A jak u Ciebie? 🙂

Hej dziewczyny :) pewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro :) teraz wrocilismy po rodzenstwo i dzis okazalo sie, ze mamy serduszko ❤️. Zycze kazdej z Was takiego szczescia 😍 termin mamy na 26.07.25 🥳

Wow ! Gratulacje🥳
Pewnie że pamiętamy !
Super widzieć że "stare" nicki wracają do gry i to tak skutecznie 💪

Wow ! Gratulacje🥳
Pewnie że pamiętamy !
Super widzieć że "stare" nicki wracają do gry i to tak skutecznie 💪
Tak strasznie się cieszę, ze sie udalo :) 2mce temu mielismy pozytywna bete ale niestety spadla, wiec w trakcie tego transferu mega sie balam, zeby znow nie bylo to samo. Na szczescie ten maluch okazal sie siłaczem ☺️

Dzieki ☺️
U nas intensywnie. Synek skonczyl 2 latka i jest cudowny. Jestem w nim zakochana. Gorzej, ze zaczela nam sie faza na placz 😅. Jak byl maly to tyle nie plakal co teraz ;) wszystko musi byc teraz, juz. Chodzi do zlobka ale troche nam choruje bo wyszla mu alergia i jest bardziej narazony na wirusy.
Na razie planuje pracowac ale zobaczymy jak to bedzie :) ile wytrzymam bo przy dziecku w domu to moze byc ciezko 😅
A jak u Ciebie? 🙂
To chyba jesteśmy na podobnym etapie, u mnie 8tc.
Jaka alergia Wam wyszła? Pewnie macie bunt dwulatka.
U nas jeszcze trochę, w lutym skończy dwa latka ale bywa intensywnie czasami 😀 nerwy się pojawiają ale szybko jeszcze można zagadać.
Jak się czujesz?

reklama
Do góry