Karolina2495
Fanka BB :)
Tak,biorę. Na pewno nie mam go w nadmiarzeZażywacie magnez ? Bo ja zażywam i zastanawiam się czy zażywać dalej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,biorę. Na pewno nie mam go w nadmiarzeZażywacie magnez ? Bo ja zażywam i zastanawiam się czy zażywać dalej![]()
Ja tez w każdej ciązy lubię rosół (normalnie nie bardzo) przez jakiś miesiąc mam fazę, później mi przechodziOoooo taaaaaak!!! Ja całą ciaze z córką gotowałam rosol. Jakieś 3 razy w tygodniu go gotowalam a czasami byl przecież na 2 dni. Mąż był cierpliwy, bo lubi rosol, ale po iluś tygodniach spytał, czy musimy jeść ciągle rosol![]()
Zakopane, ale nie impreza poprostu wyjazd ,zaplanowany juz w sierpniu także tenA to Wy się wybieracie gdzieś na sylwestra? Podziwiamja to bym zasnęła pewnie przed północą
![]()
u mnie to samoJa też z tych co wody nie znałya teraz suszy jakbym na pustyni była. Usta pękają, skora sucha
Mi właśnie 98 wyszedł,całe życie mam taki ehhh, nie uśmiecha mi się krzywej, bo mdli mnie po wszystkimOdnośnie tej nieszczęsnej cukrzycy ciążowej - warto teraz jak nie miałyście zbadać cukier. Jeżeli wyjdzie wynik 92 i wyżej to zaleca się już teraz robić krzywa,![]()
ja z w tym roku robiłam dwa razy i raz był 97 a raz 99Mi właśnie 98 wyszedł,całe życie mam taki ehhh, nie uśmiecha mi się krzywej, bo mdli mnie po wszystkim![]()
tez tak spędzałam przez kilka lat ,ostatnio jest trochę inaczej ,a następny już wrócę do korzeni jeśli dobrze wszystko się potoczyJa sylwestra od pierwszej ciąży spędzam w domuczyli od 6 lat. Wtedy zasnęłam o 20 i jakoś tak mi to w krew weszło
![]()