angeliskax
Moderator
Mój lipcowy mąż jest czerwcowy. Więc te lipcowe chyba nie chcialy być lwemMój lipcowy syn wyszedł w maju więc ja się nie wypowiadam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lipcowy mąż jest czerwcowy. Więc te lipcowe chyba nie chcialy być lwemMój lipcowy syn wyszedł w maju więc ja się nie wypowiadam![]()
Mój urodził się w rok przestępny w maju i jest bliźniakiem jak mama hahabaMój lipcowy mąż jest czerwcowy. Więc te lipcowe chyba nie chcialy być lwem![]()
Ale jesteście nasze sierpniowe, nigdzie was nie wypuszczamy![]()
Tak jak ja, wolałam urodzić się w czerwcuMój lipcowy mąż jest czerwcowy. Więc te lipcowe chyba nie chcialy być lwem![]()
trzymam kciuki że dołączysz jednak do tych lipcowychMój lipcowy syn wyszedł w maju więc ja się nie wypowiadam![]()
Piękny przyrost u malucha , nie musi przecież być z tych dużych . Myślę że jest dobrze jak lekarz uważa że jest ok .Jestem po dzisiejszej wizycie. Mam pewne obawy…
Z dzisiejszego USG znów młodsza ciąża. Serduszko bije, ale zarodek niewiele urósł od poniedziałku..
w poniedziałek miałam 5+6 z USG i 2,6mm, dzisiaj wychodzi 6+1 z USG i 4,1mm..
Wiadomo lekarz mówi, że niby w normie, ale mam złe przeczucia.
Wreszcie pierwsze bliźniaki na grupieU nas wielka niespodzianka okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowejjeden zarodek jest troszkę mniejszy co wskazuje że do implantacji doszli później. W jednym widać już zarodek a w drugim ciałko żółte u obu maluchów było widać bijące serduszko ale jeszcze go nie słuchaliśmy
Proszę wpisać mi kolejną wizytę na 28.12 i zmienić datę porodu na 14.08
O wow!!! Gratulacje kochanaTak ciąża z in vitro z dwoma zarodkami![]()
A nie druga?No to mamy pierwszą ciążę mnogą
Jeszcze raz wielkie gratulacje
Wyobrażam sobie jak bardzo szczęśliwi z mężem jesteście![]()