reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Dziewczyny nie przyciągajmy złych myśli . Musi być dobrze 😌 mnie też już mdłości i spadki energii doprowadzają do nerwicy bo nic nie można zrobić . Z pierwszym synem ciąża bezobjawowa jedynie na początku spać mi się tylko chciało . Także takiej ciąży to ja nie znam .

reklama
ojej 😞 może tym razem będzie lepiej ,trzymam kciuki
Ja z przeżyć ciążowych to w pierwszej dostałam paniki jak pewnego ranka chyba kolo 29 tyg obudziłam się z wielką czerwona plama krwi na łóżku, okazało się że łożysko się odkleja i cała ciąża zagrożona na lekach i pobytach w szpitalach co chwilę a ostatecznie urodziłam w 41 tyg . Druga ciąża to był luksus ,czułam się jak nie w ciąży i jako jedyna zakończona typowo naturalnie bez wspomagaczy . A ostatnia to jedno wielkie chodzenie po szpitalach , jak wyszło na pierwszych prenatalnych że córka będzie miała zespół Downa i wadę serca to co 2 tyg badania ,chodzenie ,sprawdzanie itd . Mam nadzieję że tu minie ten 1 trymest i prenatalne bez niespodzianek większych
Urodziła się zdrowa?

U mnie pierwsza ciąża 🤮 do 7 miesiaca włacznie, wtedy nie bylo tych tabletek na wymioty.
Druga bezobjawowa, 3 na początku plamienie przez krwiaka, ale potem też bezobjawowa. 4 bezobjawowa i teraz póki co tez zero objawów.
Mój mąż juz w pracy się pochwalił, chce powiedzieć rodzicom jak w Pl będziemy, ale ja Go stopuje, bo jeszcze nie mielismy wizyty u lekarza i dopóki nie zobaczę ❤️ nie chcę nikomu mówić

Czy są tu jakieś mamusie mieszkające w De?

Urodziła się zdrowa?

U mnie pierwsza ciąża 🤮 do 7 miesiaca włacznie, wtedy nie bylo tych tabletek na wymioty.
Druga bezobjawowa, 3 na początku plamienie przez krwiaka, ale potem też bezobjawowa. 4 bezobjawowa i teraz póki co tez zero objawów.
Mój mąż juz w pracy się pochwalił, chce powiedzieć rodzicom jak w Pl będziemy, ale ja Go stopuje, bo jeszcze nie mielismy wizyty u lekarza i dopóki nie zobaczę ❤️ nie chcę nikomu mówić

Czy są tu jakieś mamusie mieszkające w De?
Powiedz mi jak Ty ogarniasz 4 dzieci ? Ja czasem z moim 1 życia nie ogarniam

reklama
Dziewczyny, orientuje się któraś czy na umowie o pracę, żeby pójść na płatne L4 liczy się 30 dni od podpisania umowy czy 30 dni przepracowanych i jaka kwota jest wypłacana? Podstawa czy np jak będę mieć dodatki w tym miesiącu to podniesie to wypłatę na L4? W związku z zawodem wcześniej pracowałam i miałam przejściowe 1.5mies bezrobocia.

Do góry