reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Posciel zamówiona, czyli pierwsza rzecz od mojej mamy, dobrze że nam zostawiła wybór, dobrałam tez 2 komplety poszewek na zmiane. Oczywiscie kolor niebieski czyli ulubiony mamusi, a tak sie składaże dodatki w sypialni i nasza posciel tez jest niebieska.

Ostatnia edycja:
reklama
BREVI SUPER NAWANIENNIK WANIENKA + PRZEWIJAK + ... (406393924) - Aukcje internetowe Allegro właśnie taki mamy przewijak z wanienką po chrześniaku, tylko cerate mamy do wymiany, bo jest podarta
Swietne rozwiazanie.
11-ele. pościel z *HAFTAMI* z *****SZYFONEM****** (401351224) - Aukcje internetowe Allegro
Posciel zamówiona, czyli pierwsza rzecz od mojej mamy, dobrze że nam zostawiła wybór, dobrałam tez 2 komplety poszewek na zmiane. Oczywiscie kolor niebieski czyli ulubiony mamusi, a tak sie składaże dodatki w sypialni i nasza posciel tez jest niebieska.
WOW PIĘKNA TO MAŁO POWIEDZIANE JEST WYJEBISTA!!!!!!!!

dzięki, wkleje zjecie przewijaka jak go przerobimy do naszej wannyi damy na to ceratke

11-ele. pościel z *HAFTAMI* z *****SZYFONEM****** (401351224) - Aukcje internetowe Allegro
ppatqa śliczniusia ta pościel. Kolor też, ale raczej nie zgra się z moją sypialenką, bo ja mam różówo!

ewela24 śliczny dresik dla maluszka:-)
ppatqa pościel fajna, taki delikatny wzorek. Też się zastanawiam czy nie zamówić coś podobnego.
A co do przewijaka to ja nie będę kupowała. Moja siostra ma 4 miesięczną Julkę i mówi że kupiła przewijak i że na nim strasznie nie poręcznie się przewija ruszającego malucha. Mówi że ze 2 razy używała, że woli normalnie na łóżku swoim, że dziecko jest tak bezpieczniejsze.

reklama
Do góry