• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Posciel zamówiona, czyli pierwsza rzecz od mojej mamy, dobrze że nam zostawiła wybór, dobrałam tez 2 komplety poszewek na zmiane. Oczywiscie kolor niebieski czyli ulubiony mamusi, a tak sie składaże dodatki w sypialni i nasza posciel tez jest niebieska.

Ostatnia edycja:
reklama
BREVI SUPER NAWANIENNIK WANIENKA + PRZEWIJAK + ... (406393924) - Aukcje internetowe Allegro właśnie taki mamy przewijak z wanienką po chrześniaku, tylko cerate mamy do wymiany, bo jest podarta
Swietne rozwiazanie.
11-ele. pościel z *HAFTAMI* z *****SZYFONEM****** (401351224) - Aukcje internetowe Allegro
Posciel zamówiona, czyli pierwsza rzecz od mojej mamy, dobrze że nam zostawiła wybór, dobrałam tez 2 komplety poszewek na zmiane. Oczywiscie kolor niebieski czyli ulubiony mamusi, a tak sie składaże dodatki w sypialni i nasza posciel tez jest niebieska.
WOW PIĘKNA TO MAŁO POWIEDZIANE JEST WYJEBISTA!!!!!!!!

11-ele. pościel z *HAFTAMI* z *****SZYFONEM****** (401351224) - Aukcje internetowe Allegro
ppatqa śliczniusia ta pościel. Kolor też, ale raczej nie zgra się z moją sypialenką, bo ja mam różówo!

ewela24 śliczny dresik dla maluszka:-)
ppatqa pościel fajna, taki delikatny wzorek. Też się zastanawiam czy nie zamówić coś podobnego.
A co do przewijaka to ja nie będę kupowała. Moja siostra ma 4 miesięczną Julkę i mówi że kupiła przewijak i że na nim strasznie nie poręcznie się przewija ruszającego malucha. Mówi że ze 2 razy używała, że woli normalnie na łóżku swoim, że dziecko jest tak bezpieczniejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry