L4dY-bIrd
doula
Aurelia : Piknik Mother & Baby w Warszawie
tylko nie w wawie a w wrocku
tylko nie w wawie a w wrocku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie. Ja znowu po tak sobie przespanej nocy, a raczej można powiedzieć, że mało przespanej. Chyba antybiotyk, który zażywam, źle działa na Igę i budzi się co chwileczkę z symptomami bólu brzuszkaJuż się dość namęczyłyśmy przez kolki i myślałam, że już nie będę się więcej tym martwić, a tu masz ci los. Niestety muszę je brać jeszcze 6 dni, bo inaczej kuracja byłaby bez sensu.
Dziś chyba wybierzemy się do centrum. Już mam dość siedzenia w tym blokowisku, jestem przyzwyczajona do całkiem innych warunków i nie potrafię spacerować z dzieckiem między blokami przy ruchliwej ulicy. Tu niestety tak jest i przez to często w ogóle nie wychodzimy na spacerMuszę kiedyś zmienić to mieszkanie, bo chyba tu oszaleję
![]()
Kerry, lacidofil to jakaś osłona? Bo ja mam trilac i nie wiem, czy to działa podobnie?
aż musze czasem odciągać mam nadzieje że sie w końcu ustabilizuje
choć u nas relacje ok wiec chyba to drugie) Jak by było gdzie indziej to byśmy sprzedali mojej mamie i ona już umie sobie z nia radzic zreszta mała tam lubi być
.
Wiec juz przestalam sie martwić Teraz to ona już od jakiegoś czasu robi kupe co 3 dni tylko taka że jest w niej cała
bo sie nie mieści co najwyzej coś pobrudzi codziennie ale to ledwo widoczne U nas raz nie robiła przez 5 dni Choć wiem ze to denerwuje bo mała steka i wydaje sie że sie męczy