Patka2207
Fanka BB :)
no ale kurde to lekarz i chyba wie że tam crp takie i takie to wirus a bakteria ..lekarz nie wiedział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ale kurde to lekarz i chyba wie że tam crp takie i takie to wirus a bakteria ..lekarz nie wiedział
ja tak samo strasznie się stresowałam… tylko ja miałam to szczęście że miałam tylko 3 dni podwyższoną temperaturę głównie 37.4 a jednorazowo 38.2. Ale jakbym miała taką sytuację jak 2 lata temu że przy grypie miałam 10 dni gorączkę po 40 stopni to chyba bym zeszła na zawał :/ a ty jak wysoka masz temperaturę?zadzwoniłam na opiekę pytam co mam robić powiedziała że skoro lekarz tak kazał i tak mnie zbadal to widocznie mam zażywać… Ehh gorączka znowu rośnie. Strasznie się boję że ta grypa zaszkodzi dziecku![]()
max 38,1 wczoraj w nocy mnie wzięło.. już modle się żeby jutro było albo w poniedziałek lepiejja tak samo strasznie się stresowałam… tylko ja miałam to szczęście że miałam tylko 3 dni podwyższoną temperaturę głównie 37.4 a jednorazowo 38.2. Ale jakbym miała taką sytuację jak 2 lata temu że przy grypie miałam 10 dni gorączkę po 40 stopni to chyba bym zeszła na zawał :/ a ty jak wysoka masz temperaturę?
dlatego ze pewnie też miał grypę i antybiotyk zapewnię nie działał… to nie masz aż tak wysokiej temperaturyW sumie mąż miał antybiotyk i jak go wzięło w poniedziałek to wczoraj dopiero się lepiej poczuł
No są.Dziewczyny a jak to jest teraz z prenatalnymi? Czytałam coś, że są bezpłatne dla wszystkich?
No to nie ma aż takiej. Ja z córką miałam 40* gorączki. Nikt Mi nie chciał dać antybiotyku. Domowe sposoby. 3 tygodnie byłam chora. Gorączkowałam 5 dni po 39-40*. Córeczka zdrowa.max 38,1 wczoraj w nocy mnie wzięło.. już modle się żeby jutro było albo w poniedziałek lepiej
Tak, 3 zawsze było płatne więc teraz się to nie zmieniło. Zmieniło się jedynie że dla wszystkich są bezpłatne i każda może wziąć skierowanie nawet od prywatnego lekarza. Duży plusTeż czytałam że pierwsze i drugie są bezpłatne. Za trzecie prenatalne trzeba zapłacić