Mama23?????
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnia miałam 2 tygodnie temuNa szczęście 9.30 ale to nie prowadzący tylko przez pakiet PZU dobrałam termin. U niego się trochę trzeba wysiedzieć więc wejdę później pewnie. Też masz jutro z tego co pamiętam. Na którą? Dawno byłaś na poprzedniej?
Jestem@Wiktoria9 jesteś z nami ?
i wszystko w porządku z dzieckiem ? Strasznie dziwne to żeby ponad tydzień i jeszcze zażywam duphaston..Głównie na papierze są. Do tego taki gęsty śluz podbarwiony na brązowo też się zdarza co tydzień
ok ,nie ma sprawyJestem i z tego co widzę jestem wpisana w terminach. Ostatnio trochę choroby mnie przeczołgały, stąd brak czasu i możliwości na zaglądanie tutaj ;(