NataliaNatka
Fanka BB :)
To daje nadziejęMojej przyjaciółce pojawił się zarodek dopiero w 8 tygodniu .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daje nadziejęMojej przyjaciółce pojawił się zarodek dopiero w 8 tygodniu .
W kalkulatorze u Malinowskiego tez mi wychodzi 7+0Aplikacja pokazuje 7+0 ale to może być błędne. Bo to ciąża z in vitro.
3 grudnia był transfer 5 dniowej blastki.
Zarodek był 3AAW kalkulatorze u Malinowskiego tez mi wychodzi 7+0zarodek był 4/5 jakości czy mniejszej ?
Tak myślisz?A to trochę inna sytuacja![]()
To dajmy mu czas❤ a zmierzyła go ?Zarodek był 3AA
Akurat tamta odpowiedź była do innego ale nie wiem czemu nie ustawiła się jako odpowiedź. Powyżej odpowiedz do CiebieTak myślisz?
Pęcherzyk ciążowy jest. Ale to taki dziwny widok jak widzisz jajko a w środku nic nie ma.A pęcherzyk jest ? U mnie pęcherzyk pojawił się przy becie prawie 50 tys
Co zmierzyła Gosiu? Bo takiej klasy zarodek był podany, podczas dzisiejszej wizyty nie ma go jeszcze, są oba pęcherzyki i mam czekać.To dajmy mu czas❤ a zmierzyła go ?