anyżowa
Fanka BB :)
No i pięknie! czekam na dalsze, pozytywne informacje takie jak dziśInformuję, że już jestem po punkcji, udało się uzyskać 4 dojrzałe komórkitransfer najprawdopodobniej w czwartek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknie! czekam na dalsze, pozytywne informacje takie jak dziśInformuję, że już jestem po punkcji, udało się uzyskać 4 dojrzałe komórkitransfer najprawdopodobniej w czwartek
PięknieInformuję, że już jestem po punkcji, udało się uzyskać 4 dojrzałe komórkitransfer najprawdopodobniej w czwartek
Czuję się super, tylko lekko brzuch mnie boli jak na okres. Położna się śmiała ze mnie, że jak się wybudzałam to mówiłam jak ja bardzo kocham spaćSuper, czyli zgodnie z oczekiwaniami wszystkie 4 dojrzałe. Trzymam kciuki za piękne zarodki.
Jak się czujesz?
A to ciekawe.. w sumie to nawet logiczne by było.Tak. Na spokojnie dziś może być.
Im świeższe tym lepsze. Obecnie chyba normą jest 1-2 dni.
Na insta embriolog był kiedyś wpis o tym, że do in vitro wstrzemięźliwość może być nawet kilku godzinna i daje to lepsze wyniki niż po dłuższej przerwie.
Super wieściInformuję, że już jestem po punkcji, udało się uzyskać 4 dojrzałe komórkitransfer najprawdopodobniej w czwartek.
witaj i tutaj KarpatkoHej dziewczynywe wtorek jedziemy do Krakowa na ponowne podejście do procedury invitro. Mamy synka z 2020 roku, a teraz ze względu na mój i męża wiek- 36 i 40 stwierdziliśmy, że ostatnia szansa na rodzeństwo. Tym bardziej, że o synka udał się 6 transfer na przestrzeni 5 lat.
Powiedzcie mi proszę czy podczas pierwszej wizyty- wszystko zaczynamy od nowa i w nowej klinice- będziemy coś płacić? No za wizytę? Badania? Pewnie jakieś protokoły musimy wypełnić aby w ogóle się zakwalifikować do programu? Pozdrawiam![]()
Super! <3Transfer w piątekestradiol podskoczyło do góry nie jakoś super ale wystarczająco, spytałam czy to wystarczy powiedział spokojnie. No to czekamy od jutra progesteron. Muszę jechać po leki. Prolutex coś pisałyście kiedyś o strzykawkach żeby mieć inne, czy to dotyczyło innego leku.