amusedxxx
Moderator
A badałaś w ogóle progesteron?Brunatne plamienie w 2 dpt, czy to normalne? Nie mam zaleceń od lekarza na suplementację progesteronu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A badałaś w ogóle progesteron?Brunatne plamienie w 2 dpt, czy to normalne? Nie mam zaleceń od lekarza na suplementację progesteronu![]()
Przed transferem 14,2. Powiedział, że jest wystarczającyA badałaś w ogóle progesteron?
na jednym rodzeństwie kończymy produkcję, taka decyzję wspólnie podjęliśmy a reszta zarodków w jakiej by nie była ilości pójdzie do adopcji albo utylizacji (tutaj wszystko jest do obgadania bo opcje mamy różne)Hej heja dziękujemy, u nas dobrze, synek chodzi już drugi rok do przedszkola, w sierpniu skończy 5 lat i jest małym rozrabiaką
bywa slodziakiem i tak stwierdziliśmy, że skoro mamy możliwość refundacji to porwiemy się od nowa na całą procedurę i zobaczymy.
Widziałam w postach ze podchodziłaś do transferu i oczywiscie mocno mocno trzymam kciuki żeby Wiktorek miał rodzeństwo!wy z tego co kojarzę macie chyba z 10 zarodków?
także będzie miał rodzeństwo na pewno pytanie jak liczne
![]()
Wielu dziewczynom tutaj lekarze mówili żeby progesteron był przynajmniej 20 albo i nawet 30. Dziwne że nie dostałaś tak czy siak czegoś, bo nawet na naturalnych cyklach raczej lekarze przepisują coś dodatkowegoPrzed transferem 14,2. Powiedział, że jest wystarczający
Czyli jednak stosować mimo to? Co byś zrobiła na moim miejscu? Mam w domu zapas cyclogestuWielu dziewczynom tutaj lekarze mówili żeby progesteron był przynajmniej 20 albo i nawet 30. Dziwne że nie dostałaś tak czy siak czegoś, bo nawet na naturalnych cyklach raczej lekarze przepisują coś dodatkowego
Bardzo długo dziś czekałam na wyniki. Dopiero wieczorem przyszły, ale są dobre@spekoppar_ daj znać jak będziesz mieć wyniki, ja czekam odświeżam i jeszcze nie ma...
Im bliżej tym bardziej się boje. Ciągną mnie jajniki. I od czasu do czasu podbrzuszeTo co dziewczyny jutro wielkie testowanie ?
Czekam rano na informacjeIm bliżej tym bardziej się boje. Ciągną mnie jajniki. I od czasu do czasu podbrzusze![]()