anyżowa
Fanka BB :)
WowJestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Gratuluję!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WowJestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
przepraszam że się wtrącę ,nie należę niestety do tego wątku ,chciałam tylko mega mega pogratulować mojemu grudniowemyJestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
Domyślam się...a co mąż na to?Powiem Wam, że na prawdę nie wiem co mam ze sobą zrobić w życiu takiego szoku nie przeżyłam![]()
Haha gratuluję! Podwójne szczęściePowiem Wam, że na prawdę nie wiem co mam ze sobą zrobić w życiu takiego szoku nie przeżyłam![]()
Ja też nie z tego wątku, ale z grudniowych kresek - wow! Ale zazdroszczę!Jestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić