hej hejwitamy we wspólnej przygodzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej hejwitamy we wspólnej przygodzie
Mój też tak wygląda. Staram się już zakładać luźniejsze spodnie żeby nic nie uciskałoja cały dzień zajadam mdłości staram się ograniczać ale jak się ograniczam to jest jeszcze gorzejobecnie mój brzuch wygląda jak w 3 miesiącu
![]()
sama jestem zdziwiona, że ich nie mam! Ale moja mama też nie miała! Ja Wam współczuję tych mdłości bardzo!Zazdroszczę że nie masz mdloscinic fajnego
16:30
GratulacjeNie spodziewałam sięNie ma w rodzinie, ale to są jednojajowe takie same, więc nie ma to nic wspólnego ani z genetyka ani z antykoncepcja
![]()
W pierwszej ciąży nie miałam i miałam jakby luksusowosama jestem zdziwiona, że ich nie mam! Ale moja mama też nie miała! Ja Wam współczuję tych mdłości bardzo!
Oczywiscie, ze można ale jestem w takim szoku, ze nie przyjęłam tego to wiadomości, a zdjęcie dostałam takie akurat bez wymiarówGratulacjejaka wielkosc zarodkow byla na usg jesli mozna zapytac
Nie dziwie sieOczywiscie, ze można ale jestem w takim szoku, ze nie przyjęłam tego to wiadomości, a zdjęcie dostałam takie akurat bez wymiarów![]()
Według tego usg z zeszłego tygodnia gdzie był zmierzony tylko pęcherzyk 6+2 dzisiaj, według OM 5+5Nie dziwie siea ktory masz tydzien? Ja bylam w srode wedlug om byl 6+2 , ale widzialam tylko pecherzyk ciazowy a w srodku pecherzyk zoltkowy i taki zarys zarodka ale lekarka nie byla pewna. W przyszlym tygodniu mam usg na ktorym wszystko sie okaze
Zdaje się że tak. Od czerwca 2024 są darmowe niezależnie od wieku.
Jak to wygląda w praktyce? Trzeba mieć skierowanie?Tak teraz każdy ma NFZ ma usg prenatalne 1 trymestru, połówkowe i pappa
Wow, gratulacje!Jestem po usg i widziałam serce…., a nawet dwaBLIŹNIAKI JEDNOJAJOWE jestem w takim szoku, że nie wiem co mam ze sobą zrobić
To super ze serduszka bilyWedług tego usg z zeszłego tygodnia gdzie był zmierzony tylko pęcherzyk 6+2 dzisiaj, według OM 5+5