reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
no moj tez nie widział i tekst do mnie „a nie powinny byc dwie?” Pokazałam mu pod kątem i mówiłam czego szukać 😂😂 ale to przecież widać 😅😅😅😅 zobaczy to każda starająca się o ciążę
Mu chyba mamy wszystkie tych samych facetów .U mnie było to samo ,ba nawet jak już była serio widoczna to twierdził że jest za mało różowa .

Doczekałam się moich wyników ,nawet pani z laboratorium osobiście zadzwoniła z informacją " Pani się nie martwi beta rośnie " .Więc aktualnie 10 DPT beta 237.360 progesteron 19.78 po lekach jest już ciut wyższy (był 16 ) więc też powoli rośnie 🥰
O super. Ty masz bardzo wysoka Bete. Ja niestety mam 3-4 razy niższa, mój lekarz dziś dzwonił żebym powtórzyła w sobotę, także u mnie może być roznie (nie spodziewałam sie telefonu od niego, wiec chyba tez jest zaniepokojony).

O super. Ty masz bardzo wysoka Bete. Ja niestety mam 3-4 razy niższa, mój lekarz dziś dzwonił żebym powtórzyła w sobotę, także u mnie może być roznie (nie spodziewałam sie telefonu od niego, wiec chyba tez jest zaniepokojony).
A przyrost masz w normie? Bo to jest najważniejsze ☺️ a im będzie wyższa to tym większe będą te przyrosty

Załączniki

• Screenshot_2025-01-17-14-20-47-995_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-17-14-20-47-995_com.android.chrome.jpg
    283,5 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry