reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Co do wakacji to my akurat jestesmy z osób które raczej na spontanie coś rezerwują , miesiąc ,dwa przed haha 😅 ale nie dlatego że myśli o ewentualnej ciąży (bo w niej to już maialm być ponad rok temu 😅) tylko zawsze mamy czas żeby się za to zabrać i później wychodzi tak że na szybko coś szukamy . Ale właśnie myśli w tym roku o Maderze . 2 lata temu byliśmy na Cyprze , ale to było w połowie lipca i był taki ukrop że masakra 😯 w zeszłym roku wleciały wakacje w Polsce haha 😅 w Turcji też byłam , dla mnie bardzo fajnie , jak ktoś chce jechać na all odpocząć , napić się drineczka i poopalać to idealne miejsce do tego , hotele ? No bajka . My sobie wygłupialiśmy 2 wycieczki i było pięknie . Jedna była do chodzenia i zwiedzania starego miasta Side a druga z przejeżdżają takim terenowym samochodem , później spływ po rzece ogólnie wyroki były tam nieziemskie 🥰

reklama
Co do wakacji to my akurat jestesmy z osób które raczej na spontanie coś rezerwują , miesiąc ,dwa przed haha 😅 ale nie dlatego że myśli o ewentualnej ciąży (bo w niej to już maialm być ponad rok temu 😅) tylko zawsze mamy czas żeby się za to zabrać i później wychodzi tak że na szybko coś szukamy . Ale właśnie myśli w tym roku o Maderze . 2 lata temu byliśmy na Cyprze , ale to było w połowie lipca i był taki ukrop że masakra 😯 w zeszłym roku wleciały wakacje w Polsce haha 😅 w Turcji też byłam , dla mnie bardzo fajnie , jak ktoś chce jechać na all odpocząć , napić się drineczka i poopalać to idealne miejsce do tego , hotele ? No bajka . My sobie wygłupialiśmy 2 wycieczki i było pięknie . Jedna była do chodzenia i zwiedzania starego miasta Side a druga z przejeżdżają takim terenowym samochodem , później spływ po rzece ogólnie wyroki były tam nieziemskie 🥰
My raczej też spontanicznie, póki co żadnych konkretnych planów, ale już 3 lata nie byliśmy za granicą więc mocno mnie kusi żeby w tym roku gdzieś polecieć. Ale co będzie to się okaże bo zbieramy kasę na wesele więc różnie może być.
Ps. Trzymam kciuki żeby teraz kreska już ciemniała ❤️

Do tej pory właśnie wybieraliśmy wyjazdy w Europie, żeby było bezpieczniej. A teraz wyjazd z biurem podróży i dopytalismy o możliwość rezygnacji itd.
Z takich dalszych podróży ja bardzo polecam Dominikanę ♥️ a bliżej to Włochy, uwielbiam!

Do tej pory właśnie wybieraliśmy wyjazdy w Europie, żeby było bezpieczniej. A teraz wyjazd z biurem podróży i dopytalismy o możliwość rezygnacji itd.
Z takich dalszych podróży ja bardzo polecam Dominikanę ♥️ a bliżej to Włochy, uwielbiam!
Aaa Dominikana to moje małe marzenie. Raz nawet mieliśmy rezerwację ale niestety musieliśmy odwołać. Mocno liczę, że jeszcze tam dotrę ❤️

My lecimy do Turcji albo Tunezja.
Nie biorę pod uwagę ciąży bo tyle czasu jej niema .
Żyjemy normalnie.
Jeśli BG się udało to chyba dodatkowe ubezpieczenie tylko .
Dlatego w wakacje mam zamiar dobrze się bawić na urlopie
A byliście już w Tunezji? Słyszałam bardzo skrajne opinie, jestem ciekawa jak tam jest

Ja się totalnie zafiksowałam na spłacie kredytu więc będę kombinować coś w Polsce bo za granicą = opieka dla psa za którą też muszę zapłacić i to słono 🙄 wiec albo krótki wypad i to jeden albo żaden bo szkoda mi kasy, chcę jak najszybciej nadpłacić 🤪

My rok temu wypożyczyliśmy kampera i zrobiliśmy sobie objazd po Polsce. Było naprawdę fajnie. W tym roku mam nadzieję też się uda. Nie kosztowalo miliony monet, a spędzaliśmy czas tak jak nam pasuje. Byliśmy praktycznie samowystarczalni bo tylko tankowanie wody nas interesowało bo prąd mieliśmy z solarów. W tym roku chcemy albo pojechać na zachód Polski albo za granicę, bo w tamtym roku byliśmy na południu, wschodzie i północy Polski. Udało nam się nawet odwiedzić znajomych których nie widzieliśmy od studiów.

reklama
My rok temu wypożyczyliśmy kampera i zrobiliśmy sobie objazd po Polsce. Było naprawdę fajnie. W tym roku mam nadzieję też się uda. Nie kosztowalo miliony monet, a spędzaliśmy czas tak jak nam pasuje. Byliśmy praktycznie samowystarczalni bo tylko tankowanie wody nas interesowało bo prąd mieliśmy z solarów. W tym roku chcemy albo pojechać na zachód Polski albo za granicę, bo w tamtym roku byliśmy na południu, wschodzie i północy Polski. Udało nam się nawet odwiedzić znajomych których nie widzieliśmy od studiów.
Fajny pomysł z kamperem.
A Polska tez jest piękna!

Do góry