reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A byliście już w Tunezji? Słyszałam bardzo skrajne opinie, jestem ciekawa jak tam jest
Jeszcze nie albo Tunezja albo Turcja
Tez bym opini chciała dostać.
Koleżanka była w Turcji i polecą ale oni tylko w hotelu byli .
A my chcemy auto wypożyczyć.
Polskie morze mam pod nosem w górach byliśmy. Moje dzievi wola jednak wodę,a nasze może zimne i brudne nie stety.
Więc chcemy polecieć nowość dla dzieci
.

reklama
Dziewczyny czy na niższy testosteron u faceta mieliście zalecony Clostibelgyt?
Pomogło coś? Czy wyniki nasienia poprawiły się?

Dziewczyny czy na niższy testosteron u faceta mieliście zalecony Clostibelgyt?
Pomogło coś? Czy wyniki nasienia poprawiły się?
Clostilbegyt podnosi poziom testosteronu, ale na przypadku mojego męża widać że niewiele poprawia jakość nasienia. A twój partner robił już seminogram? Jaki miał poziom testosteronu że uznano go za niski?

Ja się totalnie zafiksowałam na spłacie kredytu więc będę kombinować coś w Polsce bo za granicą = opieka dla psa za którą też muszę zapłacić i to słono 🙄 wiec albo krótki wypad i to jeden albo żaden bo szkoda mi kasy, chcę jak najszybciej nadpłacić 🤪
Ej ja się chętnie psem zajmę xd

My rok temu wypożyczyliśmy kampera i zrobiliśmy sobie objazd po Polsce. Było naprawdę fajnie. W tym roku mam nadzieję też się uda. Nie kosztowalo miliony monet, a spędzaliśmy czas tak jak nam pasuje. Byliśmy praktycznie samowystarczalni bo tylko tankowanie wody nas interesowało bo prąd mieliśmy z solarów. W tym roku chcemy albo pojechać na zachód Polski albo za granicę, bo w tamtym roku byliśmy na południu, wschodzie i północy Polski. Udało nam się nawet odwiedzić znajomych których nie widzieliśmy od studiów.
Ooo, a mogę na priv?

Czy to jest wątek podróżniczy, czy dla osób starających się o dziecko? Straszny bałagan niektóre z was tu robią
Nie rozumiem o co ci chodzi?
Rozmawiamy na wiele tematów nie tylko starania.
Nie odpowiada Ci nie udzielaj się

Staranie swoją drogą
Rozmawiamy tu o wszystkim.
Starania o ciążę pierwszy plan a drugi trzeba żyć żeby nie zwariować .

reklama
Do góry