Klemensa
Fanka BB :)
Widzę, że już ogarnęłaś zanim ja w ogóle ruszyłam tematTo 29.09 termin![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, że już ogarnęłaś zanim ja w ogóle ruszyłam tematTo 29.09 termin![]()
Niestety znam to uczucie , straciłam dwie ciąże pod rząd i kolejna to był ciągły stres. Na szczęście skończyła się szczęśliwieWidzę, że już ogarnęłaś zanim ja w ogóle ruszyłam tematjakoś tak się boję rozmyślać / planować / cokolwiek. Wstyd się przyznać że co idę do WC to oczyma wyobraźni widzę
![]()
Ojej przepraszam, to usuwamRubi pisała żeprzyszła w środę
![]()
Dzięki. Trochę już wczoraj panikowałam że mnie brzuch pobolewal po obu stronach, ta cp mi przeorała głowęNiestety znam to uczucie , straciłam dwie ciąże pod rząd i kolejna to był ciągły stres. Na szczęście skończyła się szczęśliwieTobie też tego życzę !
![]()
rozumiem że przez swoje przykre doświadczenia jest ci ciężko myśleć że tym razem będzie inaczej , że tym razem będzie dobrze . Jednak pozwol sobie na chociaż trochę pozytywnych myśli , same negatywne napewno nie wpłyną dobrze na twoje samopoczucieDzięki. Trochę już wczoraj panikowałam że mnie brzuch pobolewal po obu stronach, ta cp mi przeorała głowę
Dziękujęrozumiem że przez swoje przykre doświadczenia jest ci ciężko myśleć że tym razem będzie inaczej , że tym razem będzie dobrze . Jednak pozwol sobie na chociaż trochę pozytywnych myśli , same negatywne napewno nie wpłyną dobrze na twoje samopoczucienarazie jest wyraźna kreska i może warto skupić się na tym co jest tu i teraz i nie wybiegać myślami do przodu co będzie . Trzymam kciuki aby tym razem skończyło się dobrze , zdrowym różowym bobasem na świecie
a Tobie życzę dużo dużo spokoju ,bo teraz go potrzebujesz
![]()
I lekarz nic nie zrobił ... Koszmarmi nikt nie proponował, ale lekarz powiedział, że jest bałagan w brzuchu i cyt. „nie zaleca”, więc to wyglądało jak dobra rada![]()
I lekarz nic nie zrobił ... Koszmar![]()