reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Widzę, że już ogarnęłaś zanim ja w ogóle ruszyłam temat 😆 jakoś tak się boję rozmyślać / planować / cokolwiek. Wstyd się przyznać że co idę do WC to oczyma wyobraźni widzę 🩸
Niestety znam to uczucie , straciłam dwie ciąże pod rząd i kolejna to był ciągły stres. Na szczęście skończyła się szczęśliwie 😍 Tobie też tego życzę ! ☀️

Niestety znam to uczucie , straciłam dwie ciąże pod rząd i kolejna to był ciągły stres. Na szczęście skończyła się szczęśliwie 😍 Tobie też tego życzę ! ☀️
Dzięki. Trochę już wczoraj panikowałam że mnie brzuch pobolewal po obu stronach, ta cp mi przeorała głowę

Dzięki. Trochę już wczoraj panikowałam że mnie brzuch pobolewal po obu stronach, ta cp mi przeorała głowę
rozumiem że przez swoje przykre doświadczenia jest ci ciężko myśleć że tym razem będzie inaczej , że tym razem będzie dobrze . Jednak pozwol sobie na chociaż trochę pozytywnych myśli , same negatywne napewno nie wpłyną dobrze na twoje samopoczucie 😔 narazie jest wyraźna kreska i może warto skupić się na tym co jest tu i teraz i nie wybiegać myślami do przodu co będzie . Trzymam kciuki aby tym razem skończyło się dobrze , zdrowym różowym bobasem na świecie ☺️ a Tobie życzę dużo dużo spokoju ,bo teraz go potrzebujesz ♥️

rozumiem że przez swoje przykre doświadczenia jest ci ciężko myśleć że tym razem będzie inaczej , że tym razem będzie dobrze . Jednak pozwol sobie na chociaż trochę pozytywnych myśli , same negatywne napewno nie wpłyną dobrze na twoje samopoczucie 😔 narazie jest wyraźna kreska i może warto skupić się na tym co jest tu i teraz i nie wybiegać myślami do przodu co będzie . Trzymam kciuki aby tym razem skończyło się dobrze , zdrowym różowym bobasem na świecie ☺️ a Tobie życzę dużo dużo spokoju ,bo teraz go potrzebujesz ♥️
Dziękuję 🤩

reklama
Do góry