moonlight12
Zaciekawiona BB
Ah bardzo mi przykro...Niestety dziewczyny muszę się z Waki pożegnać, serduszko już nie bije, ciąża przestała się rozwijać. Czekam jeszcze na lekarza co dalej…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah bardzo mi przykro...Niestety dziewczyny muszę się z Waki pożegnać, serduszko już nie bije, ciąża przestała się rozwijać. Czekam jeszcze na lekarza co dalej…
myśleć ze jeszcze będzie dobrze. Zająć czymś głowę, dla mnie mąż był ogromnym wsparciemJakieś rady jak przetrwać ten czas?
ja mam cały czas jednego. Mnie częściowo lekarz rodzinny wypisywał skierowanie na badaniaJa dziś byłam na wizycie na NFZ i już chyba ostatni raz. Dostałam skierowanie na badania te pierwsze i już nie widzę sensu chodzić. Obliczałam to z 500 zł w kieszeni. Te późniejsze to chyba tylko morfologie i mocz z tego co pamiętam to już prywatnie porobię.
A Wy macie jednego lekarza czy do dwóch chodzicie ?
Do jednego - prywatnie. Nie mam zaufania do lekarzy na NFZ w mojej okolicy. Słyszałam o nich kiepskie opinie.Ja dziś byłam na wizycie na NFZ i już chyba ostatni raz. Dostałam skierowanie na badania te pierwsze i już nie widzę sensu chodzić. Obliczałam to z 500 zł w kieszeni. Te późniejsze to chyba tylko morfologie i mocz z tego co pamiętam to już prywatnie porobię.
Ja mam 1 prywatnie i już się boję ile zapłacę za te badaniaJa dziś byłam na wizycie na NFZ i już chyba ostatni raz. Dostałam skierowanie na badania te pierwsze i już nie widzę sensu chodzić. Obliczałam to z 500 zł w kieszeni. Te późniejsze to chyba tylko morfologie i mocz z tego co pamiętam to już prywatnie porobię.
niestety ale koszt tych pierwszych badań z krwi to zawsze około 500/600 złJa mam 1 prywatnie i już się boję ile zapłacę za te badania
no właśnie dziś po krótce przeleciałam ile jakie badanie kosztuje i wyszło około 500 zł właśnieJa mam 1 prywatnie i już się boję ile zapłacę za te badania
Ja we wtorek z cytologią zapłaciłam 520 złA ile u Was wizyty u gin prywatnie ? U nas w mieście 380 ale to jeden z najdroższych i mimo to ma bardzo dużo pacjentek