reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A tak swoją drogą myślę teraz o ewentualnym zagnieżdżeniu. Mój ginekolog baaaardzo mało mówi i ciężko cokolwiek od niego wyciągnąć. Mój okres trwa 3 dni i jest bardzo skąpy, 3 dnia to już praktycznie nawet nie musiałabym zmieniać tamponów. Myślicie, że endometrium może być bardzo cienkie co będzie skutkować niepowodzeniem w zagnieżdżeniu?

Teoretycznie tak
Nie pamiętam już. Musiałabym sprawdzić ale chyba takie poniżej 7mm jest np dyskwalifikacja przy in vitro.

Ale najlepsze to chyba takie koło 10 - nie za cienkie, nie za grube

reklama
Hej dziewczyny, Zrobiłam dziś test
Jestem 10 dpo i nic biało. Myślałam że coś będzie już widać :/ ale nic kilka dni temu miałam takie boleści brzucha jak na okres. Pisałam wam ze pms wjeżdża. A tu nic. Brzuch przestał boleć i byłoby na tyle.

Hej dziewczyny, Zrobiłam dziś test
Jestem 10 dpo i nic biało. Myślałam że coś będzie już widać :/ ale nic kilka dni temu miałam takie boleści brzucha jak na okres. Pisałam wam ze pms wjeżdża. A tu nic. Brzuch przestał boleć i byłoby na tyle.
Ja bym jeszcze kilka dni poczekała. U mnie pms wjechał na pełnej i nie puszcza 🫣

Dawać mi tu kolejne kreski, przecież sama nie będę siedzieć 🤪
Ja już się uzależniłam od tych kalendarzyków, aplikacji, testów owulacyjnych itd. Aż dziwnie by było jakby się udało i nie musiałabym z tego korzystać 😅 Jutro mam wizytę u ginekologa, teoretycznie dzisiaj powinna być owulacja. Myślisz, że jeśli do niej doszło to będzie w stanie to zobaczyć i mi powiedzieć?

Ja już się uzależniłam od tych kalendarzyków, aplikacji, testów owulacyjnych itd. Aż dziwnie by było jakby się udało i nie musiałabym z tego korzystać 😅 Jutro mam wizytę u ginekologa, teoretycznie dzisiaj powinna być owulacja. Myślisz, że jeśli do niej doszło to będzie w stanie to zobaczyć i mi powiedzieć?
Tak😀 i dasz nam znać 😍

Tak, powinno być widać

reklama
U mnie dzisiaj 10 dni po zastrzyku i kreska robi sobie żarty 😅 pojawiam się i znikam 🫣

Załączniki

• d07caa42-e54e-4a48-9b16-0b1636537bf1.jpeg
    d07caa42-e54e-4a48-9b16-0b1636537bf1.jpeg
    36,9 KB · Wyświetleń: 139
  • 6a02b27f-d450-4621-99d9-26bf50749232.jpeg
    6a02b27f-d450-4621-99d9-26bf50749232.jpeg
    39,8 KB · Wyświetleń: 138
Do góry