reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Wczoraj nie było już widać nic , trzeba było się bardzo mocno przyglądać żeby zobaczyć cień cienia . No ale może to zależy od testu . Zobacze jutro jak to będzie wyglądać. Zrobiłam jeszcze fecalle z Rossmana żeby zobaczyć jak to wygląda . No to tu też jest widoczna
Trzymamy mocno kciuki ❤️

A kiedy idziesz na betkę?
narazie się nie wybieram haha dopiero jak zobaczę że ten test faktycznie ciemnieje a nie jest to zatrzyk ani wadliwe wybarwienie to pójdę 😅 może w czwartek jakby dalej coś było na teście (to będzie 13 dni po zastrzyku ) to pójdę i później w sobotę xd

Kciuki by to nie był zastrzyk 😍 ja bym już betke robiła i prożka 😁
nie chce się nakręcać ,bo może to być zatrzyk lub wadliwe wybarwienie kreski także po co mam się denerwować 😅 te 2 dni jeszcze wytrzymam haha a proga i tak nawet jak będę badać to raczej się nim nie martwię bo do tej pory miałam dobry więc czemu teraz miałby być inaczej 😅

wiem wiem , dlatego narazie się nie nakręcam . Poprostu się śmieje że pojawia się i znika bo wczoraj nie było prawie nic widać a ta kreska taka niczego sobie 😅 ostatnio 10-11 dni po zastrzyku to był taki szukany z lupą 😅 wiadomo jakąś tam nadzieja jest ale wiem że to może byc poprostu zatrzyk i kwestia wybarwienia testu ☺️
i tak Cię podziwiam, bo ja już bym była po becie i za 2 dni sprawdzała przyrost 🫣😂

i tak Cię podziwiam, bo ja już bym była po becie i za 2 dni sprawdzała przyrost 🫣😂
staram się nie nakręcać aż tak ,i tak już robienie testów tak szybko mnie nakręca a co dopiero beta . Czekanie na wynik ,potem po 2 dniach znowu czekać czy urosło czy spadło , wolę jednak napawać się jakaś nadzieja z testami , a jak bedzie pewność że to nie zatrzyk zrobić betę ☺️

staram się nie nakręcać aż tak ,i tak już robienie testów tak szybko mnie nakręca a co dopiero beta . Czekanie na wynik ,potem po 2 dniach znowu czekać czy urosło czy spadło , wolę jednak napawać się jakaś nadzieja z testami , a jak bedzie pewność że to nie zatrzyk zrobić betę ☺️
Mam tak samo, usilne próby by się nie nakręcać ale jakoś nie wyszło 😂

reklama
Cześć Dziewczyny,

staram się z mężem 5 cykl o 1 dziecko. Mam 34 , mąż 36 . Podczytuje wątek ale nie wpisywałam się bo wybrałam się pierwszy raz na monitoring cyklu do gin, po za tym obserwacja śluzu i testy OWU.
W 10 dniu cyklu lekarz widział pęcherzyk ponad 15mm, opisał ,że jest dominujący z lewego jajnika. W 13 dc zrobiłam test owu 2 ciemne krechy i śluz miałam typowo płodny od 12dc. Następna wizyta odbyła się w 14 dc u innej lekarki w tej samej klinice i ona już nie widziała tego pęcherzyka, nie widziała również płynu po owulacji i endometrium nie wskazywało żeby do owu doszło. Zapytałam co z tym pęcherzykiem, który był mówiła możliwe, że się zapadł . Byłyście w takiej sytuacji ? Trochę się załamałam bo byłam nastawiona na inny rezultat tej wizyty . Badania hormonalne mam wszystkie w normie . Co może być przyczyną ? Lekarka mi odpowiedziała ,że tak się może zdarzyć żebym się nie zrażała ale wiecie jak jest :( ...
hej , może spróbuj iść na progesteron 7 dni po domniemanej owulacji aby sprawdzić czy ona była ? Ewentualnie jak masz możliwość i iść jeszcze raz na podgląd do 1 lekarza lub jeszcze innego i zobaczyć ,może tamta się pomyślała . Generalnie mówiłam nie raz już tutaj że z lekarzami różnie bywa . Mnie kiedyś jeden koło 14-15 DC powiedział że nic na owulację nie wskazuje a 3 dni później jak byłam u niego to mi powiedział że już jest po i jest ciałko żółte , jak skonsultowałem to z innym lekarzem to powiedział że nie wie co tamten widział ale tam żadnego ciałka żółtego nie ma . Także czasem warto sprawdzić jeszcze raz u kogoś innego. Zresztą jeżeli podejrzewasz że owulacja jednak była , był sex to nic tylko poczekać na testowanie ☺️

Do góry