MamaR
Fanka BB :)
Nie wygląda to na zastrzyk po 11 dniachMam , wynik taki jak myślałam . No nic czekamy do piątku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wygląda to na zastrzyk po 11 dniachMam , wynik taki jak myślałam . No nic czekamy do piątku
kciuki i tyłek zaciśnięte, uda się!Trzymajcie wszystkie kucki zaciśnięte do piątku cały czas najlepiej haha![]()
![]()
haha dobre podejścieJa w tym cyklu staram się być miła i kochana dla narzeczonego żeby mu się bardziej chciało płodzić potomstwopracę zmieniłam więc odchodzi lęk o brak kasy
Trzymam, trzymam i nie myśl negatywnie choć wiem, że łatwo mówić....nie patrz też na to, że przy biochemie miałaś podobna betę, bo ja miałam np 300Trzymajcie wszystkie kucki zaciśnięte do piątku cały czas najlepiej haha![]()
![]()
narazie staram się myśleć pozytywnie, wkoncu kiedyś musi się udać , może to ten magiczny 3 raz ?Trzymam, trzymam i nie myśl negatywnie choć wiem, że łatwo mówić....nie patrz też na to, że przy biochemie miałaś podobna betę, bo ja miałam np 300![]()
Ja miałam 11 dni po zastrzyku 5 więc to nie zastrzykMam , wynik taki jak myślałam . No nic czekamy do piątku
Ja myślę, że to nie zastrzyk, czekamy zatem do piątkunarazie staram się myśleć pozytywnie, wkoncu kiedyś musi się udać , może to ten magiczny 3 raz ?Ja ogólnie to cały czas w głowie gadam to tego ,, okruszka ,, żeby się tam wgryzał od wczoraj
jak tylko zobaczyłam że ten test w moim odczuciu ciemnieje
![]()
też mi się tak wydaje że to nie może być zatrzykJa miałam 11 dni po zastrzyku 5 więc to nie zastrzyk