penguinlicious
Moderator
W ogóle wnioskuję do twórców apki, żeby tam też dodali więcej reakcji, choćby Super, Popieram, Dziękuję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieram jest , tych 2 pozostałych nie ma , ale serio chciałabym wiedzieć co oznaczają te wszystkie hahaW ogóle wnioskuję do twórców apki, żeby tam też dodali więcej reakcji, choćby Super, Popieram, Dziękuję![]()
Ja się dzisiaj nimi bawiłam żeby sprawdzićhaha to ja jeszcze tak nie miałamwsumie ich tam jest pełno i nie mam pojęcia co znaczą
jakby ktoś objaśnił to może zacznę używać haha
a to da się tak ? W sesie jak mam się to sprawdzić ? Czyżby ciążowa mgła na mózg się zaczynała ? HahaJa się dzisiaj nimi bawiłam żeby sprawdzić
W ogóle - robię obiad, zalałam wrzątkiem makaron i robię sos obok. Sos gotowy, ale makaron jakiś nieugotowany… no palnika nie włączyłammyślami to ja gdzieś indziej chyba jestem
Masz jeszcze m.in: Popieram, Nie zgadzam się, Suuuuper, Dziękuję, Niezbyt mądre, Ciekawe, Przyda mi się i jeszcze trochę innychhaha to ja jeszcze tak nie miałamwsumie ich tam jest pełno i nie mam pojęcia co znaczą
jakby ktoś objaśnił to może zacznę używać haha
A to ja w apce nie mam Popieram, mam tylko 6 do wyboru.popieram jest , tych 2 pozostałych nie ma , ale serio chciałabym wiedzieć co oznaczają te wszystkie haha![]()
No naciskałam na wszystkie po kolei i patrzyłam jaki mają napisa to da się tak ? W sesie jak mam się to sprawdzić ? Czyżby ciążowa mgła na mózg się zaczynała ? Haha
są ty mówisz o apce , to ja mam tylko lubię to , kocham to , haha , szok , smutek i złośćA to ja w apce nie mam Popieram, mam tylko 6 do wyboru.
Mój też kiedyś marudził ,że nie jest robotem i musi mieć nastrójWiesz co, chłop mnie ogólnie wkurza bardzo ale u mnie to nie ma wpływunadal mi się chce
a u niego jednak widzę ta zależność, jak jestem średnio miła to on traci ochotę na seks
a nie chcę żeby robił dziecko „z przymusu”.