reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Moim zdaniem super! Ładny wynik :)

Moim zdaniem jest ciemniejsza, ale może mam inne ustawienia ekranu :p

Najlepiej iść idealnie o tej samej godzinie, albo chwilę później - wcześniej bym nie szła
co do kreski , ja wiem że to jest kawałek papieru i różnie może się wybarwiać . Ale uwierzcie mi że przy 2 biochemach te testy nie ciemniały tak jak powinny a później jaśniały 😔 wiem że wpadam w paranoję i robienie 10 testów niczego nie zmieni i nie mam na to wpływu ale w jakiś sposób nie umiem inaczej 😔

reklama
Zrobiłam kolejny po jakiś 1.5 godziny i teraz widzę różnicę i od razu mi jest lepiej na serduszku . Nie krzycie na mnie 🫣 jakoś muszę dotrwać do jutra 😅

Załączniki

• d864a8bb-5b3e-4fea-ae89-5f5d06a35d8f.jpeg
    d864a8bb-5b3e-4fea-ae89-5f5d06a35d8f.jpeg
    59,5 KB · Wyświetleń: 123
  • 6f2e2cb6-09fb-4bb8-b039-bedd99b50f27.jpeg
    6f2e2cb6-09fb-4bb8-b039-bedd99b50f27.jpeg
    65,7 KB · Wyświetleń: 123
U mnie jakiś kwadrans wcześniej niż we wtorek ale mam nadzieję że nie będzie to wpływało na moje schizy i że rośnie dobrze. Dzisiaj bez kolejki a muszę wracać do pracy więc uznałam że nie będę przepuszczać wszystkich po kolei i te 15-20 min chyba aż tak dużo nie zmieni. No to teraz czekanie 🙄
Dziś betę robiłaś tak?

Zrobiłam kolejny po jakiś 1.5 godziny i teraz widzę różnicę i od razu mi jest lepiej na serduszku . Nie krzycie na mnie 🫣 jakoś muszę dotrwać do jutra 😅
Nikt nie będzie krzyczał . Przeszłaś 2x biochemy pod rząd (bodajże) . Strach całkiem normalny jest ...
Kreska ciemniejsza, beta i próg piękne 🥳
Tym razem wszystko powinno być dobrze i będzie , no nie ma innej opcji ♥️

co do kreski , ja wiem że to jest kawałek papieru i różnie może się wybarwiać . Ale uwierzcie mi że przy 2 biochemach te testy nie ciemniały tak jak powinny a później jaśniały 😔 wiem że wpadam w paranoję i robienie 10 testów niczego nie zmieni i nie mam na to wpływu ale w jakiś sposób nie umiem inaczej 😔

To moje nie xD

testy.jpg

Hitem jest dla mnie ten kasetkowy pink - no normalnie jakby beta spadała :D a była pewnie z 500

Boję się o to, że jego plemniki i organizm się osłabią, przez co albo nie dojdzie do zapłodnienie albo dziecko będzie chore… :(

Nooo na tej zasadzie patologia powinna mieć wyłącznie chore dzieci - a jak wiemy tak nie jest.
Poza tym już dziewczyny napisały, że choroba wpłynie na plemniki (o ile w ogóle) za 3 miesiące czyli gdzieś w kwietniu - a z doświadczenia wiem, że sporo par odpuszcza kwiecień na starania :p

reklama
Nikt nie będzie krzyczał . Przeszłaś 2x biochemy pod rząd (bodajże) . Strach całkiem normalny jest ...
Kreska ciemniejsza, beta i próg piękne 🥳
Tym razem wszystko powinno być dobrze i będzie , no nie ma innej opcji ♥️
dziękuję 🥰 biochemy miałam w odstępie pół roku , i teraz po 4 miesiącach znowu się udało dlatego strasznie się stresuje a jesteśmy w tym momencie jedyne z kim mogę podzielić się tym wszystkim , wiadomo mąż , ale to facet on mówi że wszystko będzie dobrze i musimy myśleć pozytywnie . Przyjaciółka narazie nie chce mówić , ostatnio mówiłam i jakoś tak teraz czuję że chce powiedzieć dopiero po jakieś 3-4 tygodniach jak już będę widzieć że beta rośnie prawidłowo , a nie od razu lecieć z pozytywnym testem . Byle do jutra jakiś dotrwać 😅🤞

Do góry