reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja za to biegam co jakiś czas do toalety bo czuję podbrzusze jakbym w tej sekundzie maiła dostać okres , czuje że coś leci więc idę sprawdzać ale na szczęście narazie to tylko śluz . Tłumaczę sobie że to normlane i nie tylko ja tak napewno mam

Bardzo mieszane mam uczucia, bo z jednej strony czuję się dziwnie, ale może już podświadomie szukam objawów 🫣 z drugiej te same objawy mogą być na okres...
no właśnie , to jest najgorsze że to są praktycznie te same objawy na początku , dopiero później dochodzą takie których już nie pomyli się z okresem . A ile dni po owulacji jesteś teraz ? Wiem że robiłaś betę i narazie nic nie wykazała , ale to z dnia na dzień może podskoczyć . Trzymam kciuki mocno 🤞🤞

no właśnie , to jest najgorsze że to są praktycznie te same objawy na początku , dopiero później dochodzą takie których już nie pomyli się z okresem . A ile dni po owulacji jesteś teraz ? Wiem że robiłaś betę i narazie nic nie wykazała , ale to z dnia na dzień może podskoczyć . Trzymam kciuki mocno 🤞🤞
Nie robiłam tej bety w końcu, test robiłam w piątek i nic, ale planowi okres miałam dostać wtorek/środa, a owulacje nie wiem kiedy miałam, bo pierwszy cykl od lat jej nie czułam 😵‍💫 właściwie czułam dwa razy taki bol podbrzusza ale krótko, zwykle to biorę tabsy przeciwbolowe i dwa dni z glowy 🤐
No nic, najbliższe dni poakza..dziś od rana czuję bardzo delikatnie podbrzusze ale to nawet nie bol a takie rozpieranie lekkie..

W ktorym dniu po owulacji miałyście najwcześniej jakieś objawy?😅 Dzisiaj 6dpo i wydaje mi się, że coś mnie tam "łaskoczne". Ale to chyba tylko moja chora głowa 🫣

Ostatnia edycja:
Nie robiłam tej bety w końcu, test robiłam w piątek i nic, ale planowi okres miałam dostać wtorek/środa, a owulacje nie wiem kiedy miałam, bo pierwszy cykl od lat jej nie czułam 😵‍💫 właściwie czułam dwa razy taki bol podbrzusza ale krótko, zwykle to biorę tabsy przeciwbolowe i dwa dni z glowy 🤐
No nic, najbliższe dni poakza..dziś od rana czuję bardzo delikatnie podbrzusze ale to nawet nie bol a takie rozpieranie lekkie..
a to mnie się coś pomyliło że robiłaś 🤦 no ale plamienie jest czy ustalo ? Nie masz ochoty powtórzyć testu ? Może to rozpieranie to nie na okres . Ja aktualnie też mam takie delikatne skurcze i momentami boli typowo jakby zaraz miało mnie zalać ,myślę że wiesz o co mi chodzi

W ktorym dniu po owulacji miałyście najwcześniej jakieś objawy?😅
to zależy o jakie objawy pytasz 😅 najwcześniej to chyba cycki bolały , przy 1 biochemię to już od 4-5 dni po owu zaczynały być nabrzmiałe . Teraz wsumie też szybko były nabrzmiałe i bolesne ale myślałam że to od zastrzyku

reklama
to zależy o jakie objawy pytasz 😅 najwcześniej to chyba cycki bolały , przy 1 biochemię to już od 4-5 dni po owu zaczynały być nabrzmiałe . Teraz wsumie też szybko były nabrzmiałe i bolesne ale myślałam że to od zastrzyku
Kurcze, to u mnie tego objawu nie ma a szkoda, dopatruje się już we wszystkim jakiś znaków 😅

Do góry