klaudia16
Fanka BB :)
to może coś tam się wgryzaJa chodzę do kibelka co godzinę i sprawdzam jak sytuacja, plamienie minimalne, więc nie wiem co to...zobaczymy jak to się skonczy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to może coś tam się wgryzaJa chodzę do kibelka co godzinę i sprawdzam jak sytuacja, plamienie minimalne, więc nie wiem co to...zobaczymy jak to się skonczy![]()
Bardzo mieszane mam uczucia, bo z jednej strony czuję się dziwnie, ale może już podświadomie szukam objawówto może coś tam się wgryza![]()
Myślę że tak, 8 luty to dobry termin do testowaniaA my testujemy razem 8 lutego?![]()
Nie wiem czy podołam , bo u mnie z czasem ciężko. Głównie wieczorami nadrabiam jak wszyscy w domu śpią.Ps. Kto zakłada wątek lutowy? Jest chętna? Może @MamaR ?![]()
no właśnie , to jest najgorsze że to są praktycznie te same objawy na początku , dopiero później dochodzą takie których już nie pomyli się z okresem . A ile dni po owulacji jesteś teraz ? Wiem że robiłaś betę i narazie nic nie wykazała , ale to z dnia na dzień może podskoczyć . Trzymam kciuki mocnoBardzo mieszane mam uczucia, bo z jednej strony czuję się dziwnie, ale może już podświadomie szukam objawówz drugiej te same objawy mogą być na okres...
Nie robiłam tej bety w końcu, test robiłam w piątek i nic, ale planowi okres miałam dostać wtorek/środa, a owulacje nie wiem kiedy miałam, bo pierwszy cykl od lat jej nie czułamno właśnie , to jest najgorsze że to są praktycznie te same objawy na początku , dopiero później dochodzą takie których już nie pomyli się z okresem . A ile dni po owulacji jesteś teraz ? Wiem że robiłaś betę i narazie nic nie wykazała , ale to z dnia na dzień może podskoczyć . Trzymam kciuki mocno![]()
a to mnie się coś pomyliło że robiłaśNie robiłam tej bety w końcu, test robiłam w piątek i nic, ale planowi okres miałam dostać wtorek/środa, a owulacje nie wiem kiedy miałam, bo pierwszy cykl od lat jej nie czułamwłaściwie czułam dwa razy taki bol podbrzusza ale krótko, zwykle to biorę tabsy przeciwbolowe i dwa dni z glowy
![]()
No nic, najbliższe dni poakza..dziś od rana czuję bardzo delikatnie podbrzusze ale to nawet nie bol a takie rozpieranie lekkie..
to zależy o jakie objawy pytaszW ktorym dniu po owulacji miałyście najwcześniej jakieś objawy?![]()
Kurcze, to u mnie tego objawu nie ma a szkoda, dopatruje się już we wszystkim jakiś znakówto zależy o jakie objawy pytasznajwcześniej to chyba cycki bolały , przy 1 biochemię to już od 4-5 dni po owu zaczynały być nabrzmiałe . Teraz wsumie też szybko były nabrzmiałe i bolesne ale myślałam że to od zastrzyku