raisonnablement
Fanka BB :)
Oj to chyba mocny wcześniak jeśli program zaczął się w czerwcu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to chyba mocny wcześniak jeśli program zaczął się w czerwcu?
nie za wcześnie? 8 miesięcy.
No ja jak zobaczyłam, że pierwszy przyrost to tylko niecałe 20% to już byłam pewna, że to biochem, a jak zobaczyłam trzeci to prawie spadłam z krzesła i kilkanaście razy sprawdzałam czy aby na pewno dobrze widzęKtóra
Nie dziwię się ją sama się zastanawiam czy wynik mój, sobota o 8 wynik 90.8 a dzisiaj o 16 200.6 czy jest wystarczający... Mój powiedział nie wariuj, jest podwojenie, bo będziesz musiała się leczyć jak zaczniesz świrować... mówił to do mnie jak zastrzyk prolutexu brałam, uśmiechnęłam się i powiedziałam że medykamentów to jak narazie mam dość...
Pewnie tak jest, też o tym pomyślałam.Oj to chyba mocny wcześniak jeśli program zaczął się w czerwcu?![]()
Najlepiej liczyć właśnie z kalkulatora z ivf, bo na przykład w moim przypadku okresu nie miałam 2 miesiące i jakbym tak liczyła to wyszło by, że jestem w 2 miesiącu ciąży@morticia_adams podejrzewasz w którym w ogóle możesz być dniu? Bo mi pokazuje flo 4+6 ale to z okresu a ja myślę że 4+2, licząc że dzień owulacji to była niedziela 12 stycznia.
Gratulacje!Jestem już po wizycie.Lekarz powiedział,że na tym etapie wszystko jest jak powinno być tz widoczny jest pęcherzyk ciążowy a w nim pęcherzyk żółtkowy i mikro zarodek ale jeszcze bez akcji serca .Została mi pobrana krew na badanie progesteronu i jeśli będę miała wynik poniżej 30 to mam zalecenie zwiększyć leki .Cieszę się ,że na ten moment wszystko ok .7lutego kolejna wizyta i tutaj już powinno byćwięc zostaje znów czekać i mieć nadzieję ,że wszystko będzie dobrze.
Ja mam przyrost 98% a pisze ze minimum to 66% więc powinno być ok a miałam rozmowę z lekarze to powiedział że proszę Pani to jest idealny wynik i z niecierpliwością czekam na wynik z środyNo ja jak zobaczyłam, że pierwszy przyrost to tylko niecałe 20% to już byłam pewna, że to biochem, a jak zobaczyłam trzeci to prawie spadłam z krzesła i kilkanaście razy sprawdzałam czy aby na pewno dobrze widzę![]()
Ojej ale superJestem już po wizycie.Lekarz powiedział,że na tym etapie wszystko jest jak powinno być tz widoczny jest pęcherzyk ciążowy a w nim pęcherzyk żółtkowy i mikro zarodek ale jeszcze bez akcji serca .Została mi pobrana krew na badanie progesteronu i jeśli będę miała wynik poniżej 30 to mam zalecenie zwiększyć leki .Cieszę się ,że na ten moment wszystko ok .7lutego kolejna wizyta i tutaj już powinno byćwięc zostaje znów czekać i mieć nadzieję ,że wszystko będzie dobrze.
To ja przed chwilą odbyłam rozmowę z lekarzem i mówiłam mu o tym słabym pierwszym przyroście, to tak trochę mnie zjebał, że czym ja się przejmuję jak ten drugi to ponad 450%, więc jest dobrze, a tamten to mógł być po prostu jakiś błąd. Więcej już nie zamierzam sprawdzać, bo tylko niepotrzebnie się stresuję i poczekam spokojnie na wizytę, a termin usg ustaliliśmy na 4.02Ja mam przyrost 98% a pisze ze minimum to 66% więc powinno być ok a miałam rozmowę z lekarze to powiedział że proszę Pani to jest idealny wynik i z niecierpliwością czekam na wynik z środy![]()