reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny, napiszę do aniaslu o grupę zamkniętą. Jeśli kogoś nie ma na liście, a chciałby na grupę to napiszcie, wtedy dodam was do listy. Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam.

@makaroniara
@anyżowa
@IlaDusia
@Fifiifabio
@Jabłkowa
@Rose8
@boboo
@Kotciara
@Milena_1983
@Kulka_g
@cortexq
@montebello
@yoanna123
@NattNatt
@Ewik 82 by
@SymfoniaSerca
@Jeenny
@laperedhil
@Cysia92
@Xxxladyhxxx
@dwaplusdwa
@Patka1992
@RedFox07
@a.nna
@04ma
@_Kasia91_
Ja bardzo chętnie dołączę 😊

Jestem umówiona do Kardiologa ale dopiero na 14.02 tylko, że jak nic nie robię puls jest normalny 50-70 gorzej jak zaczynam się ruszać 😂
Ja mam trochę wyższy puls, chociaż ja mam zazwyczaj dość wysoki - przed ciążą brałam Biblioc na obniżenie pulsu (na stałe), ale w ciąży trzeba było odstawić. Spoczynkowe mam 75 (teraz wzrosło do 78) i też mam tak, że jak coś robię - szczególnie po jedzeniu rano, to wzrasta mi (ale nie aż tak - powiedzmy że do 114/ max. 120). Natomiast ja jestem pod opieką poradni kardiologicznej i wiem, że jak wzrośnie mi bardziej to będę musiała używać coś zamiast mojego Bibloca (są inne leki w ciąży). Mój kardiolog mówił jednak, że jak nie będzie potrzeby to mam jak najdłużej być bez tych leków.

Dziewczyny, napiszę do aniaslu o grupę zamkniętą. Jeśli kogoś nie ma na liście, a chciałby na grupę to napiszcie, wtedy dodam was do listy. Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam.

@makaroniara
@anyżowa
@IlaDusia
@Fifiifabio
@Jabłkowa
@Rose8
@boboo
@Kotciara
@Milena_1983
@Kulka_g
@cortexq
@montebello
@yoanna123
@NattNatt
@Ewik 82 by
@SymfoniaSerca
@Jeenny
@laperedhil
@Cysia92
@Xxxladyhxxx
@dwaplusdwa
@Patka1992
@RedFox07
@a.nna
@04ma
@_Kasia91_
i ja! :)

dziewczyny, czy któraś z Was bierze "profilaktycznie" duphaston? Jakie macie dawkowanie i na jak długo?
Wczoraj dostałam i chciałam porównać jak Wy macie. 2 czy 3 tabletki?

@makaroniara
@anyżowa
@IlaDusia
@Fifiifabio
@Jabłkowa
@Rose8
@boboo
@Kotciara
@Milena_1983
@Kulka_g
@cortexq
@montebello
@yoanna123
@NattNatt
@Ewik 82 by
@SymfoniaSerca
@Jeenny
@laperedhil
@Cysia92
@Xxxladyhxxx
@dwaplusdwa
@Patka1992
@RedFox07
@a.nna
@04ma
@_Kasia91_
Też chciałabym dolaczyc

dziewczyny, czy któraś z Was bierze "profilaktycznie" duphaston? Jakie macie dawkowanie i na jak długo?
Ja biorę progesteron 100mg; 2 razy dziennie rano i wieczorem (chwilę przed spaniem) mam przepisane 3 opakowania (90 tabletek), na ten moment mam brać aż do ostatniego opakowania 👌🏻

Ja już nie duphaston, ale mam 3x dziennie progesteron besins i 2x dziennie utrogestan wcześniej do tego miałam jeszcze 2 razy dziennie duphaston, ale moja lekarka stwierdzila, ze jestem obstawiona jak po in vitro i nie co przesadzać 🙈

reklama
Do góry