reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
no faceci to wydaje mi się że myślą tak raczej zero jedynkowo. Jest ciąża okej , beta rośnie okej lekarz nic narazie nie zlecił po co o tym myśleć ,będzie co będzie . No a ja jakoś nie potrafię , staram się cieszyć że jesteśmy najdalej do tej pory , ale wiadomo obawy co będzie dalej też są . Pobolewaja was czasem jajniki ? Czy tylko podbrzusze jak na okres ? Bo mnie czasem zakluje na sekundę jeden albo drugi i od razu najgorsze myśli w głowie mam
Mnie kłują. Nie pamiętam tego z wcześniejszych ciąż, ale to było dawno, więc myślę że mogę nie pamiętać. Denerwuje się bardzo. Mam nadzieję że beta rośnie prawidłowo. Muszę się szybko dostać do lekarza żeby sprawdzić gdzie jest zarodek bo zwariuje 😵‍💫

Ja właśnie wstałam i zbieram się na betę . Byle do 13 , jakoś trzeba będzie się zająć . Mam nadzieję że urosła pięknie 🤞🤞 mnie póki co przeszło budzenie się w nocy k nawet przesypiam bez wstawania na siku , ciekawe co się zmieniło 🤔

Ja właśnie wstałam i zbieram się na betę . Byle do 13 , jakoś trzeba będzie się zająć . Mam nadzieję że urosła pięknie 🤞🤞 mnie póki co przeszło budzenie się w nocy k nawet przesypiam bez wstawania na siku , ciekawe co się zmieniło 🤔
Pecherz się dostosował ;) a tak pół serio to może hormony maja na to wpływ, bo ja też lepiej sikam, wcześniej miałam wrażenie że mogłam tylko pół pęcherza wysikać. A takie sikanie częste z powodu ciąży to raczej później jak juz dziecko naciska na pecherz. Może też stres i nerwy ;) trzymam kciuki za betę i pisz jak będziesz mieć wyniki. Ja się załamie tydzień czekać na usg... ale liczę że będzie już serduszko.

Ja też dziś nie wstawałam. Mam nadzieję że to nie jest zły objaw. Podbrzusze boli. Boje się że nic z tego znowu nie będzie 😵‍💫 też się zbieram już na betę.

Pecherz się dostosował ;) a tak pół serio to może hormony maja na to wpływ, bo ja też lepiej sikam, wcześniej miałam wrażenie że mogłam tylko pół pęcherza wysikać. A takie sikanie częste z powodu ciąży to raczej później jak juz dziecko naciska na pecherz. Może też stres i nerwy ;) trzymam kciuki za betę i pisz jak będziesz mieć wyniki. Ja się załamie tydzień czekać na usg... ale liczę że będzie już serduszko.
To sikanie wcześniej gdy dziecko jeszcze jest małe wiąże się z przesuwaniem narządów które robią miejsce na macicę.

reklama
Do góry