reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
ja też przytyłam 20 kg. Wiec z wagi 50 kg wylądowałam na 70, ale w ogóle tego po sobie nie czułam o nikt mi nie chciał uwierzyć że aż tyle, no ale tak było 🙈 liczę że teraz jednak trochę mniej
o to u mnie identycznie moja stała waga to około 50kg i jak szłam do porodu ważyłam 72kg ale byłam bardzo spuchnięta. Po niecałym roku ważyłam jeszcze mniej niż przed ciążą

QUOTE="Jeenny, post: 25432584, member: 212598"]
jutro wieczorem więc już jestem cała w stresie
[/QUOTE]
Ehh też tak mam przed wizytami , stres czy wszystko dobrze.
Oby było
✊✊️ i daj znać po.

Ja się boję, że mocno przytyje. 🫤
Kurcze, ja od pierwszego wazenia u ginekologa na poczatku stycznia schudlam ok 2.5 kg. Moj maz sie przestraszyl, ale czytalam, ze to sie zdarza. W czwartek mam kolejna wizyte. Ale licze sie z tym, ze moze przyjsc czas kiedy bede glodna, poza tym od ktoregos tygodnia wzrasta zapotrzebowanie i byc moze bedzie sie to wiazalo ze wzrostem apetytu.

Nie martw sie, te kilogramy to nie tluszcz, tylko w wiekszosci plyny ustrojowe. Wydaje mi sie, ze z racjonalnym podejsciem do tematu konczy sie ciaze w granicach normy wagowej.

reklama
Do góry