reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
A pozniejszy Twoj przyrost zwolnił czy tez był tali duzy? Słyszałam, że bliźniaki są i z przyrostów 100% i nawet mniej także wszystko jest możliwe 😅 Na 7 pazdziernik według apki.
Już nie sprawdzałam przyrostu, żeby się nie stresować. Tak też znam przypadki, że beta przyrastała w normie, a były bliźniaki, a znam też takie gdzie przyrosty były bardzo duże, a była ciąża pojedyncza, także się nie przewidzi 😄

Już nie sprawdzałam przyrostu, żeby się nie stresować. Tak też znam przypadki, że beta przyrastała w normie, a były bliźniaki, a znam też takie gdzie przyrosty były bardzo duże, a była ciąża pojedyncza, także się nie przewidzi 😄
Tez juz bym nie sprawdzała, ale miałam jedno darmowe skierowanie do wykorzystania 😅Jeszcze głupotą było zrobienie przyrostów w dwóch innych labach i innych godzinach 🤦‍♀️

Tez juz bym nie sprawdzała, ale miałam jedno darmowe skierowanie do wykorzystania 😅Jeszcze głupotą było zrobienie przyrostów w dwóch innych labach i innych godzinach 🤦‍♀️
Ja w sumie robiłam 3 bety i każda w innym miejscu 🙈 mieszkam na takim zadupiu i nie pomyślałam, że laboratorium jest zamknięte w sobotę i musiałam iść do innego, gdzie dowiedziałam się, że próbkę wysyłają dopiero w poniedziałek 🤦‍♀️ więc takie trochę niemiarodajne to było, a trzecią robiłam już w klinice i też nie miałam możliwości tam powtórzenia, więc odpuściłam.

Ostatnia edycja:
Ehhh… ja dzisiaj po drugim USG, pęcherzyk widoczny i tyle póki co (no ale etap taki, że dziwne gdyby było coś więcej) ale niestety obok pęcherzyka krwiak. 😞 mam badać betę co 72h
Spokojnie, na naszym etapie ciąży jest jeszcze na wszystko czas 😉 a jaka była ostatnia beta?

Mam wyniki

Załączniki

• Screenshot_20250203-134737.png
    Screenshot_20250203-134737.png
    37,6 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry