reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Ja również miewałam nieraz późną owulację 🙃.
Także pozostało trzymać kciuki 🤞

A po czym stwierdzasz ,że dopiero dzisiaj ją masz ? :)
Dziękuję, rano patrzę a temp spadła do 35.8 °C (nie pisze każdego dnia ale sobie mierze i aż się wkurzyłam że taki spadek) a potem idę do WC a tam śluz jak białko 😆
To na kiedy Cię przepisać? 😉
12 luty chyba że okres wcześniej przyjdzie to nie będę testować a 🐒 wstawimy 😆 Dziękuję ❤️
To już trzecia w tym cyklu🤣
Oszalec idzie , ale może będą trojaczki jak trzy owulację ! 🤣

reklama
A w sobotę badałam proga a był tylko 0.15 więc raczej przed owulacyjny 😁 Spadkowy nie bo to był drugi pomiar , pierwszy był kilka dni wcześniej <0.1 Cykle mam rozregulowane bo karmię piersią jeszcze.

No w moim przypadku Flo jest mega dokładne, ja nie wiem jak to się dzieje ale Flo wie szybciej o owulacji niż testy 😆 4,5 roku wbijania w apkę cyferek 😁

A czy któraś z Was brała tabletki Lametta? Przepisał mi to ginekolog na wypadek gdyby się nie udało w tym cyklu I miałam brać od kolejnego. Ale naczytałam się w internecie, że to na nowotwory itd. I jeszcze mam brać Miovelia NAC. Teraz nie wiem co robić, owulacja była, pecherzyk pękł więc zastanawiam się czy potrzebne są te wszystkie specyfiki. Nie wiem już co robić dziewczyny 😟

reklama
Do góry